Ožegović pred Dinamo: Ne treba ni mi da se zalećemo, idemo na pobedu ali ni bod nije loš rezultat (VIDEO)

Fudbaler Partizana zadovoljan kako se uklopio u ekipu za mesec dana, koliko u njoj nastupa

  • 2

Utakmica 2. kola B grupe Lige Evrope između Partizana i kijevskog Dinama igra se u četvrtak od 21.05 pred praznim tribinama stadiona u Humskoj.

Napadač crno-belih Ognjen Ožegović očekuje tešku utakmicu.

- Sigurno da će biti jedna jako teška utakmica, jer je Dinamo jako veliki klub, ima odlične pojedince, kompaktni u u defanzivi, ali ako Partizan da maksimum, možemo da izvučemo dobar rezultat - rekao je Ožegović u emisiji "Partizanov vesnik".

- U Švajcarskoj smo se osećali kao da igramo kod kuće, došlo je dosta naših navijača, nosili su nas svih devedeset minuta. Veliki hendikep što igramo pred praznim tribinama, jer publika je 12. igrač, kog ćemo da pronađemo sad u timskom duhu, i da hemiju koju imamo van terena pokažemo i na terenu - objasnio je on.

Foto: Marko Jovanović

Zadovoljan je timskom igrom na kojoj insistira i trener Miroslav Đukić.

- Pokazali smo i na Banjici kako smo se vratili i pobedili posle naših glupih, dečijih grešaka. To je snaga kolektiva. Mnogo mi znači što imam podršku ostalih igrača, i svi bolje igraju kad smo tu jedni za druge.

Kada je u pitanju ekipa Dinama...

- Nemaju nijednog pojedinca koji iskače, ali su isto tako dobar jedan kolektiv. Snažni su u defanzivnom bloku, ne treba ni mi da se zaletimo, ni bod nije loš rezultat za nas, a pobeda bi nas dovela na prvo mesto u grupi. Razmišljamo samo o pobedi, o da budemo i mi napadači budemo koncentrisani na odbranu - poručio je Ožegović.

Na konstataciju portparolke Biljane Obradović da se dobro uklopio u ekipu, odgovorio je:

- Iskreno nisam očekivao ovakvu podršku igrača i stručnog štaba, jako mi je drago zbog toga, bitno je uklopiti se u društvo i timski duh, koji me je iskreno oduševio jer je to najvažnije za pravljenje velikih rezultata.

Pogledajte i celu 116. epizodu Partizanovog vesnika, u kojoj su govorili i Miroslav Đukić, Leandre Tavamba, Marko Janković i Nebojša Kosović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA