≫ 

Bajern uručio otkaz Anćelotiju, zna se i novi trener Bavaraca

Italijan je platitio ceh zbog debakla u Parizu

  • 3

Poraz u Parizu upalio je sve alarme u Minhenu: neko mora da plati za debakl velikog Bajerna u Ligi šampiona, a prvi na udaru u takvim slučajevima je, obično, trener. 

Nemački mediji pišu da je vrh nemačkog kluba u četvrtak, dan posle neuspeha na "Parku Prinčeva" 0:3, sazvao hitan sastanak na kome će jedina tema bio status trenera Karla Anćelotija.

Epilog sastanka: Italijan je dobio otkaz!   

Neubedljiva partija protiv Pari Sen Žermena samo je kap koja je prelila čašu nezadovoljstva kod uprave Bajerna, jer ekipa ni u Bundesligi ne blista kako zna: treća je na tabeli, iza Dortmunda i Hofenhajma.

Očigledno je da ni u svlačionici ne štima sve kako bi trebalo, što je moglo da se nasluti nakon nekih izjava pojedinih igrača kojima se ne dopadaju metode rada italijanskog trenera.

Da nešto ozbiljno ne funkcioniše na realciji trener-igrači dokaz je i izjava iskusnog Arjena Robena koji je, odmah nakon meča u Parizu, odbio da pruži podršku Italijanu.

Ekipu će u nastavku voditi Vili Sanjol, dok se kao dugoročno rešenje pominje aktuelni trener Hofenhajma Julijan Nagelsman, koji bi mogao da preuzme Bajern od naredne sezone.

Pojedini mediji navode da trofejni italijanski trener možda i neće dugo biti bez posla, jer ga mnogi već vide kao naslednika Vinćenca Montele u Milanu, gde mladom stručnjaku "ne cvetaju ruže" na startu sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    28. septembar 2017 | 16:41

    Karlo Anćeloti je čovek, gospodin. Bio je to i kao igrač, a ostao je i kao trener. Ko je gledao utakmicu protiv PSŽ video je dobru igru Bajerna , dosta prilika i opasnosti pred golom Parižana , ali kada neće, neće, znaju to oni koji su igrali fudbal, a protivnik iz jedne šanse postigne tri gola. Dešava se.

  • kosmos

    28. septembar 2017 | 17:24

    bronsone da znas fudbal priznao bi da je anceloti prevara, seti se finala protiv liverula sa 3:0 izgubi finale. imao je veliku ekipu milana i srecu tu ali kao trener je nula svi su bolji od njega od murinja pa to beniteza a da ne pricam o konteu i gvardioli. izbaacili su ga iz reala, chelzija, bayerna.

  • 5

    28. septembar 2017 | 17:16

    Vrati se u Milano, Karlito!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA