Stojković objasnio zašto su igrači sedeli pred Delijama: Daj da uživamo! (VIDEO)

Desni bek crveno belih smatra da je ekipa mogla da reši utakmicu u prvom poluvremenu

  • 41

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu na gostovanju Kelnu u drugom kolu Lige Evrope. Ekipa koju predvodi Vladan Milojević ostavila je poslednji atom snage, grčevito se branila u drugom poluvremenu, ali zaslužila tri boda i veliko slavlje na kraju.

Jedan od igrača koji svojom borbenošću oduševljava navijače je Filip Stojković, a tako je bilo i ovog puta. Zvezdin desni bek je stizao da pokrije i zaustavi napade domaćina, pa je, razumljivo, bio vidno raspoložen posle utakmice.

>>> Milojević posvetio pobedu Šekiju, pohvalio Delije i otkrio zašto je došlo do pada u 2. poluvremenu

>>> Borjan otkrio pod kakvim je bolom igrao, pa najavio pobedu nad Arsenalom! (VIDEO)

Crveno beli su bili bolji rival u prvom poluvremenu, a malo je nedostajalo da na odmor odu i sa ubedljivijom prednošću.

- Došli smo ovde da se nadigravamo i rekao sam ko bude bolji na terenu i ko bude imao zasluženo više sreće, pobediće, na kraju smo to bili mi. U prvom poluvremenu mislim da smo mogli da rešimo utakmicu, mogli smo da imamo dva - tri nula, ali dobro to je fudbal, zato je zanimljivo. Poveli smo 1:0, opet smo pokazali da imamo fenomenalnu odbranu, počevši od napadača, da smo odigrali svi fenomenalno, kako je šef tražio od nas, i ja ovu pobedu posvećujem Savketu (Vujadin Savić prim.aut.) koji nam je nedostajao, ali koga nema bez njega se može i mora. Dao nam je podršku i evo vratili smo mu - rekao je Stojković i dodao da očekuje da se Savić brzo vrati u startnu postavu i bude spreman za ono što očekuje Zvezdu u nastavku sezone:

Foto: AP/Tanjug

- Ja se nadam, on već radi punom parom, ide na terapije, trenira dva puta dnevno, tako da ga očekujemo možda već u nedelju u Kruševcu - izjavio je Stojković koji nije želeo da gleda mnogo unapred ka duelu protiv Arsenala, već je fokusiran na ono što sledi:

- Prvo da pobedimo Napredak, pa da odemo mirno na pauzu, neko na pauzu neko za reprezentaciju, pa da se lepo odmorimo i pripremimo za nastavak, pa kad dođe Arsenal, pričaćemo.

Veliki broj navijača je pružao podršku timu u Nemačkoj, a na poziv Delija igrači su se vratili pred navijače da bi dodatno proslavili važan trijumf na gostovanju.

- Neko je došao i rekao "zovu vas opet da se vratite", vratili smo se i smišljali šta da radimo, da li da skačemo, ja sam rekao "daj da sednemo malo da uživamo i gledamo njih". Na kraju smo mi smislili jednu pesmu, otpevali smo zajedno sa njima, i eto opet su pokazali kako se voli klub, kako se voli Zvezda i opet su bili naš 12. igrač - poručio je Filip Stojković.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    29. septembar 2017 | 10:17

    Bravo Žule

  • Crazy North

    29. septembar 2017 | 12:23

    Ne broje se stative, vec golovi. Bravo Zvezdo!

  • Realan.

    29. septembar 2017 | 16:34

    Vi koji prozivate Partizan, nemojte to raditi, moze to i nama da se desi i sta onda? Onda ce oni nama da pomeraju dupe.. Samo se postavite u njihovu situaciju... Radujte se nasoj pobedi, a ne njihovom porazu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA