Jokanova najvažnija pobeda ove sezone: Fulam preživeo devet minuta drame u nadoknadi!

"Kotadžersi" slavili u derbiju zapadnog Londona u gostima kod Kvins Park Rendžersa

  • 0

Ekipa Fulama uhvatila je dobar zamajac za nastavak sezone sa drugom vezanom pobedom koja ih diže ka gornjem "domu" tabele Čempionšipa.

Nije moglo biti slađe: ekipa Slaviše Jokanovića slavila je na terenu rivala iz zapadnog Londona Kvins Park Rendžersa rezultatom 2:1 posle dramatičnih 99 minuta fudbala na "Loftus Roudu".

Meč je produžen toliko zbog povrede igrača gostiju Šeija Ođoa kome je stradala ključna kost pa je trebalo vremena da mu se ukaže pomoć.

Fulam je poveo autogolom Džeka Robinsona posle udarca Rajana Frederiksa krajem poluvremena, a vođstvo je u 85. minutu duplirao Stefen Johanson, i delovalo je da su time gosti prebrinuli sve brige, ali...

Gol Vašingtona u 92. minutu bio je početak prave drame koja se odvijala do kraja.

Kazneni prostor "Kotadžersa" bio je bombardovan iz svih pravaca, panično su se igrači gostiju branili od navale KPR-a i imali sreće pritom, jer su iz dobrih prilika promašivali Luk Friman i Met Smit, da bi na vrhuncu drame Tomas Kalas sa gol-linije izbacio loptu daleko u polje...

Na kraju, slavi Jokanović novu pobedu, treću u gostima ove sezone, kojom se Fulam probio na osmo mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA