Fudbaler Partizana o drugarstvu sa miljenikom Delija: Upoznali se kao klinci na pecanju, pa igrali jedan protiv drugog (VIDEO)

Milan Radin otkrio šta mu je potrebno kada je umoran, kako je upoznao Luku Milivojevića i još mnogo toga

  • 1

Iako mnogi misle da je život profesionalnog sportiste lak, put do ostvarivanja cilja je izuzetno težak. Fudbaler Partizana Milan Radin je u novoj epizodi emisije "I ovo sam ja" pričao svoju životnu priču.

Kako je iz mesta Mošorin u Vojvodini krenuo dalje, ko mu je najviše pomogao, ko mu je bio najveća podrška?

Njegovi roditelji, prijatelji i on sam, pričali su o brojnim temama iz njegovog detinjstva i svemu što je prošao dok je stigao do Partizanovog dresa.

- Kada sam preumoran, bukvalno mi je dovoljan jedan dan ovde da se odmorim i napunim baterije - kaže Radin koji voli da se vrati u svoje rodno mesto.

U razgovoru je otkrio i da je u školi najviše voleo matematiku i logičke zadatke.

Usponi i padovi su sastavni deo karijere, a Milanu Radinu u jednom trenutku nije bilo nimalo lako. Finansijski problemi su ga opterećivali, pa je često želeo da se osami. Ipak, srećom u takvim trenucima prijatelji su pokazali da na njih može da računa.

- Naravno uz porodicu koja je najveća podrška, sigurno je da su mi drugari dosta pomogli. Jedan od njih koji je držao kafić mi je mnogo pomogao, jer ja tada iskreno nisam imao kafu da platim. Bio sam bez kluba, tužio sam Mladost iz Lučana, i u tom periodu sam često imao potrebu da odem od kuće, da malo razbistrim misli i mislim na nešto drugo - priseća se Radin.

Radin je podelio još jednu zanimljivu priču vezanu za bivšeg igrača Crvene zvezde Luku Milivojevića i njihovo poznastvo.

- Luka Milivojević je moj drugar iz detinjstva, on je dolazio ovde na reku da peca, pošto je u Tisi najraznovrsnija riba, tako da ja njega znam od kad sam imao sedam godina, igrali smo fudbal jedan protiv drugog. S vremena na vreme se čujemo - otkrio je fudbaler Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA