Trener Zvezde najbolje objasnio poraz od Napretka, a nije pomenuo suđenje!

Vladan Milojević mirno analizirao poraz svog tima

  • 11

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Napretka u Kruševcu sa 0:1 i to golom u 96. minutu.

Klub je najavio hitnu sednicu Upravnog odbora da bi se oglasio povodom suđenja Milorada Mažića i odnosa FSS prema Zvezdi, a trener Vladan Milojević je najbolje objasnio ovaj poraz:

- Došli smo da igramo i znali smo da će biti teško. U prvom delu nisu mogli da razvijemo svoju igru, Napredak je odlično parirao u svim segmentima. Pokušavali smo na sve moguće načine da dođemo do tog jednog gola. Imali smo šanse, Napredak se povukao nazad i vrebao iz kontranapada.

- Na kraju smo primili gol u produžetku. Takav je fudbal, nekada imate sreće, nekada nemate. Imali smo svoje konkretne prilike koje nismo iskoristili.

- Idemo dalje, čestitao bih igračima i jednog i drugog tima, posebno mojim igračima jer su veoma umorni i prazni, i dobro će nam doći ova pauza -rekao je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlaja

    1. oktobar 2017 | 21:19

    Bravo gospodine Milojevicu kratko i jasno i tacno.

  • negry

    1. oktobar 2017 | 21:19

    A zasto su prazni,imas 25igraca,nadji one koji ce da kidaju i u Krusevcu?

  • Sladjan

    2. oktobar 2017 | 03:05

    Pa dobro sta sad.... Idemo dalje normalno je kada pobedis u Evropi da se igraci malo opuste ali i umore od silnih utakmica a i nije poenta uvek pobedjivati ima jos da se igra a akcenat bih zeleo i voleo da se stavi na Evropu tamo su pare tamo je bitno gde smo.... Svaka cast iako smo izgubili ipak je to sport. Nekad pobedis nekad izgubis... realno trebalo je biti nereseno ali eto.... Samo hrabro i jako na Arsenal...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA