Everton se oglasio posle povrede Mudrinskog

Brazilac je poslao reči podrške igraču koga je nesmotreno poslao u bolnicu

  • 22

Težak dan za Partizan zbog remija bez golova, ali daleko teži za igrača Čukaričkog Ognjena Mudrinskog koga je neopreznim uklizavanjem povredio fudbaler crno-belih Everton Luiz. 

>>> Everton je sramota, neka pripazi na ponašanje! Lalatović imao poruku za Partizanovog Brazilca (VIDEO)

Napadač "brđana" je iznesen sa terena, vozilom hitne pomoći prebačen je u obližnju bolnicu i prema prvim prognozama koje su stigle iz tabora njegovog tima, polomljen mu je skočni zglob.

Brazilac se u toku večreri oglasio putem zvaničnog sajta i poslao poruku izvinjenja i podrške Mudrinskom.

Iskreno mi je žao ukoliko je došlo do preloma noge kakve su bile prve prognoze. Zaista nisam imao ni želju ni nameru da bilo koga povredim, posebno na takav način. Sve se dešavalo u žaru igre, što se dešava, nažalost, u fudbalu - rekao je Brazilac.

Svestan je Everton da je prenaglio u žaru borbe...

- Znam da moje reči izvinjenja i podrške ne mogu zameniti odsustvo sa terena, ali ljudski izražavam saosećanje zbog nanete povrede. Ognjena ću posetiti i pozvati telefonom i ovom prilikom mu se izvinjavam svim srcem – rekao je Everton Luis. Ujedno mu šaljem i podršku mojih saigrača uz želje da se što pre oporavi i vrati na teren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    2. oktobar 2017 | 00:13

    Da li je trebalo da nekom slomi nogu pa da se reaguje? On zaslužuje svaku utakmicu po crveni karton...ali je zaštićen kod sudija.

  • Slavko 57

    2. oktobar 2017 | 08:53

    Kao prvo fudbaler koji slomije nogu drugom fudbaleru ili teško povredi treba treba da bude suspendovan dok se povređeni ne vrati na teren.Da snosi sve troškove lečenja uključujući i plate do potpunog oporavka povređenog mislim da bi se jedino tako predupredili ovako pogobljeni startovi.

  • Goran

    2. oktobar 2017 | 03:59

    Kakav covek moraš da budeš da onako startujes i polomiš nogu igracu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA