Borac iz Banjaluke kažnjen zbog zastave sa Kapetanom Draganom

FS BiH ne prašta političke parole na stadionima

  • 12

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine kaznila je Borac sa 3.000 maraka zbog nesportskog ponašanja navijača banjalučkog kluba.

Crveno-plavi su sankcionisani zbog ponašanja svojih pristalica na dve utakmice: na gostovanju u Krupi na Vrbasu u banjalučkom derbiju “disciplinci” FS BiH su odrapili “Velikana iz Platonove” sa 1.000 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava i skandiranja poruka sa nesportskim sadržajem, prenose mediji u BiH.

Još 2.000 će klub sa Gradskog stadiona morati da uplati u kasu Saveza zbog propusta u organizaciji utakmice, upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava i isticanje transparenata sa nesportskim sadržajem na utakmici protiv tuzlanske Slobode.

Između ostalog, navijačima Borca stavlja se na teret da su istakli zastavu na kojoj je lik nedavno osuđenog kapetana Dragana.

Osim Borca, Disciplinska komisija FS BiH na sednici u Sarajevu je odlučila da kazni i sarajevski Željezničar sa 4.000 KM zbog istih razloga, s tim što je sankcionisana i upotreba megafona.

Po "hiljadarku" će morati da plate i Sloboda iz Tuzle i mostarski Zrinjski zbog sličnih razloga kao i Borac i Željo.

Kaznu je “popio” i trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja Edis Mulalić, koji je sankcionisan sa 1.000 KM uz zabranu obavljanja dužnosti u periodu od 30 dana, a sve zbog nesportskog ponašanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaske

    3. oktobar 2017 | 23:52

    А шта је КАПЕТАН ДРАГАН ЗЛОЧИНАЦ ? Ако наши пријатељи Французи пусте Харадинаја, који НИЈЕ ЗЛОЧИНАЦ, а Драган јесте онда је ово крај света.

  • Ja

    4. oktobar 2017 | 06:50

    Svaka cast lesinarima, velike patriote i veliki Srbi!

  • (Dzon)3

    4. oktobar 2017 | 10:45

    Nedaj se SRPSKA REPUBLIKO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA