Real šalje astronomsku ponudu za Harija Kejna: Totenhemov ''ubica'' ide na Bernabeu za 200 miliona evra?

Napadač Totenhema nalazi se na meti "kraljevića" koji će pokušati da ga dovedu u Madrid narednog leta

  • 2

Napadač Totenhema Hari Kejn nalazi se u fantastičnoj formi i seriji golova ove sezone. Zato i ne čudi interesovanje Real Madrida za engleskog napadača, a Kraljevski klub se

Aktuelni šampion Španije navodno je spreman da izdvoji 200 miliona evra za sjajnog igrača. Iako Karim Benzema već godinama zauzima svoje mesto u napadu, predsednik Florentino Perez želi "svežu krv", a u ovom trenutku malo je boljih od Kejna.

>>> Osvojio je Mundijal i Ligu šampiona, a sada je u 35. godini odbio poziv iz Premijer lige i potpisao za klub iz Serije B (VIDEO)

Najbolji strelac Premijer lige u prethodne dve sezone, nastavlja da "rešeta" mreže i ove. Iako je početak sezone, Kejn je na sedam utakmica Premijer lige postigao šest golova i tome dodao i pet pogodaka u Ligi šampiona.

Impresivan je podatak da je od 28. februara 2016. postigao 44 gola, što je osam više od najbližeg pratioca Serhija Aguera.

Brojke koje ne ostavljaju ravnodušnim, a radi se o igraču koji ima  24 godine i potencijal da dostigne neverovatne visine. Real sigurno neće žaliti novac u pokušaju da dovedu igrača koji bi mogao da predstavlja budućnost Madriđana.

Međutim, i Totenhem ima svoju računicu. Hari Kejn bi mogao da postane stalni kapiten reprezentacije Engleske, što bi uz postignute golove dodatno povećalo njegovu cenu.

Nema sumnje, Kejnova cena će rasti iz dana u dan.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA