Jedan od najvećih svetskih talenata završava karijeru? Lekari otkrili zašto je Verneru smetala buka navijača Bešiktaša (VIDEO)

Napadač Lajpciga i Nemačke repezentacije ima ozbiljan zdravstveni problem

  • 2

Kada je prethodne nedelje izašao iz igre zbog buke koju su pravili navijači Bešiktaša u duelu protiv Lajpciga, čitav fudbalski svet je zbijao šale na račun Tima Vernera. Međutim, sada će se retko ko da se smeje, pošto je jednom od najtalentovanijih fudbalera sveta ustanovljen ozbiljan zdravstveni problem.

>>> Najbizarniji trenutak Lige šampiona: Izveo ga trener jer mu je bilo previše bučno (VIDEO)

Napadač Lajpciga i nemačke repezentacije zbog toga nije igrao ni na utakmici protiv Kelna prethodnog vikenda, a takođe nije bio u mogućnosti da se odazove na poziv u nemačku reprezentaciju.

Najbolji strelac Lajpciga je prethodne nedelje već u 32. minutu morao da napusti teren pošto mu je smetala zaglušujuća buka koju su pravili turski navijači, a prethodno mu ni čepići za uši nisu pomogli u tome.

Lekari su kasnije otkrili i zašto mu je buka toliko smetala da je morao da napusti teren. Naime, ustanovljeno je da Verner ima ozbiljnih problema sa cirkulacijom i disanjem i zbog toga nije bio na raspolaganju svojoj ekipi, kao što neće bit ni selektoru Nemačke za duele protiv Severne Irske i Azerbejdžana.

Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Verner sada čeka da lekari odrede terapiju za lečenje njegove bolesti. Međutim, nemački mediji strahuju da mu sa ovako ozbiljnom bolešću budućnost u profesionalnom fudbalu i nije preterano blistava.

Prethodne sezone je prethodne sezone postigao 21 gol u Bundesligi za Lajpcig, a odmah je dobio i poziv u reprezentaciju, gde je postigao šest golova na osam utakmica. Odmah su se za njega zainteresovali i Barselona i Real, ali Lajpcig nije ni želeo da čuje ponude za svog najboljeg igrača.

Pogledajte kako je izgledalo njegovo napuštanje terena u Istanbulu zbog buke navijača Bešiktaša:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA