Joakim Lev pričao o šansama Kelna da eliminiše Zvezdu: Delijama se neće svideti njegova prognoza

Porazi nemačkih timova u evropskim takmičenjima naterali su na razmišljanje celu fudbalsku javnost u Nemačkoj

  • 6
Foto: AP/Tanjug

Selektor nemačke reprezentacije Joakim Lev zabrinut je zbog svih šest poraza nemačkih timova u evropskim takmičenjima, među kojima je i Kelnov protiv Crvene zvezde 0:1 u Ligi Evrope, ali poručio da svi oni imaju šansu da prođu dalje.

>>> Ceo život navijam za Zvezdu, a moj otac za Partizan: Arnautović pred duel protiv Orlova opisao koliko voli Srbiju!

Prošle nedelje Bajern, Lajpcig i Borusija izgubili su u Ligi šampiona, a Šalke, Keln i Hofenhajm u Ligi Evrope, što je upalilo "alarm" u celoj fudbalskoj Nemačkoj.

- Loši rezultati nemačkih timova u Evropi su samo slab trenutak, ali upozoravaju. Rano je da se daju analize, Bajern i Borusija ima velike šanse da prođu grupnu fazu Lige šampiona, a isti slučaj je i sa klubovima u Ligi Evrope. Ipak, moje kolege i ja razmišljamo kako da poboljšamo Bundesligu i proizvedemo najbolje talente - rekao je Lev za Skaj Sport.

On je dodao da bi bilo pogrešno reći da se u nemačkoj Bundesligi proizvode najbolji fudbaleri.

- Moramo da prepoznamo problem. Svi znamo da naši klubovi šalju skaute u druge zemllje, uključujući i Južnu Ameriku. Znamo gde su talenti širom sveta, a Bundesliga nije jedina - naveo je on.

U H grupi Lige Evrope u kojoj je Crvena zvezda druga sa četiri boda, dva manje od Arsenala, BATE Borisov ima jedan, a Keln je bez poena.

Pitanje je da li je Lev ovo samo rekao da ohrabri klubove ili zaista tako razmišlja, naročito za Keln, koji je u najtežoj situaciji, ali ima i očajno stanje u Bundesligi, gde je na začelju tabele sa svega jednom osvojenim bodom i pitanje je koliko će se u nastavku posvetiti Ligi Evrope, jer mu je sasvim sigurno opstanak u Bundesligi prioritet.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    5. oktobar 2017 | 14:55

    Ne kapiram sta je rekao ovaj sto jede sline?!?!

  • Semajlirane pufne

    5. oktobar 2017 | 17:41

    Pre nego sto si to izjavio jel si gurnuo ruku u gaće pa da pomirises malo?

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    5. oktobar 2017 | 16:35

    Reče slindžo ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA