≫ 

Engleski premijerligaš poslao skaute u Beč da budno prate dvojicu reprezentativaca!

Utakmica između Austrije i Srbije biće odigrana večeras od 20.45 minuta

  • 1

Engleski premijerligaš Brajton poslao je svoje skaute na meč reprezentacija Austrije i Srbije u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji kako bi uživo na delu video srpske napadače Aleksandra Mitrovića i Aleksandra Prijovića.

>>> Telegraf u kafani sa vođom srpskih navijača iz Beča: Delije i Grobari će zajedno da bodre Orlove, svaki Srbin će biti ponosan na našu koreografiju (FOTO)

Menadžer Brajtona Kris Haton u velikoj potrazi je za golgeterom kako bi pojačao tim na zimu i zato će izaslanici kluba biti na bečkom stadionu "Ernest Hapel", zajedno sa još kolegama još pet klubova iz Premijer lige i dva iz Čempionšipa, prenosi engleski sajt "Malextra".

>>> Apel srpskih navijača pred utakmicu godine: Bez klupskih obeležja na tribinama

>>> Orlovi odradili poslednji trening u Beču: Muslina brine jedan igrač - kojih 11 će istrčati protiv Austrije?

Haton je nezadovoljan jer letos nije uspeo da dovede Keneta Zohorea iz Kardifa, transfer sa Rafaelom Dvamenom iz Ciriha je propao jer Ganjanin nije prošao medicinske testove, a sada je na meti srpski tandem.

Foto: Marko Todorović

Kako se navodi, Mitrović je interesantnija opcija od Prijovića jer igra u Premijer ligi, ali ne dobija mnogo šansi u Njukaslu, samo 18 minuta ove sezone što je bilo dovoljno da postigne jedan gol.

Prijović je produktivniji od Partizanovog đaka, dao je ukupno osam pogodaka, a i cena mu je niža jer mu otkupna klauzula iz ugovora sa PAOK-om iznosi sedam miliona evra.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskreno

    7. oktobar 2017 | 05:39

    Samo džabe bacili pare za avionske karte i karte za utakmicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA