Fudbaler Partizana se oporavio od povrede pred put u Albaniju: Tamo nas očekuje pakao!

Oporavljeni Marko Jevtović postigao je gol u Kupu Srbije protiv Rtnja i osvrnuo se na narednu utakmicu u Ligi Evrope

  • 1

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Rtnja u šesnaestini finala Kupa Srbije rezultatom 3:0. Posle povrede koja ga je odvojila od terena, Marko Jevtović se vratio u sastav Partizana i u 70. minutu sa bele tačke postigao gol.

Igrač koji je imao problema sa kolenom, propustio je utakmicu protiv kijevskog Dinama u Ligi Evrope i nekoliko mečeva u Superligi Srbije.

- Poslednju utakmicu sam igrao sa ekipama Napretka i Jang Bojsa, dok mi je utakmica sa Videotonom bila poslednja kod kuće. Stručnije bi moju povredu koju dugo vučem mogao da objasni naš klupski doktor Ilija Rosić, ali ja ću laički. Imao sam bol u kolenu, odnosno u kosti naprslinu sa kojom sam dugo igrao, ali na kraju nisam izdržao. Sada je to, hvala Bogu, konačno rešeno uz pomoć našeg medicinskog bloka i nadaleko čuvenog Andre Milutinovića - rekao je Jevtović za klupski sajt.

>>>Ožegović dokusurio Rtanj, Partizan napravio novi korak ka odbrani Kupa! (VIDEO)

Kao i svakom profesionalnom sportisti i fudbaleru Partizana je teško pala činjenica da ne može da pomogne ekipi.

- Najteže je utakmice gledati sa strane znajući da ne možeš pomoći ekipi. Počeo sam ponovo da igram i samo mogu da poželim svima nama što manje povreda, jer nažalost, povređeni igrač nikom ne treba. Ne zna se kome je teže, igraču ili ekipi - kaže Jevtović.

Printskrin: Youtube/SportNation

>>>HIT U BOLJEVCU: Golman Rtnja brani protiv Partizana u dresu Olimpika iz Marseja (FOTO)

Povratak na teren uz pogodak mnogo znači igraču koji se vraća iz povrede.

- Ja sam u dosta slučajeva na spisku za šutiranje penala prvi ili drugi, a sada se prvi put namestilo. Podsetiću da sam u bivšem klubu doneo dosta Partizanu kada sam dao gol u jednoj veoma važnoj utakmicu protiv sadašnjih komšija, baš iz penala. Partizan ima dosta kvalitetnih igrača, tako da mislim da ko god igra, ima neki svoj određeni kvalitet koji donosi u službu ekipe.

Jevtović žali za propuštenom prilikom protiv Dinama na domaćem terenu, ali se okreće ka sledećoj utakmici u Superligi protiv Radnika.

- Na veliku žalost utakmica se završila kako se završila, ali idemo dalje, ništa nije izgubljeno. Pre dve godine smo imali šest bodova iz dve utakmice, igrali sjajno u Evropi, pa smo na kraju nesrećno ispali. Nemamo pravo na kiks, čeka nas dug put u Surdulicu i neugodno gostovanje, ali ambicija je jasna, sve osim pobede ne dolazi u obzir - izričit je fudbaler crno belih.

Obaveze u Ligi Evrope ne dozvoljavaju opuštanje, a Partizan čeka neugodno gostovanje u Albaniji ekipi Skenderbega.

- Što se tiče Albanije, ako želimo da prođemo, moramo da počnemo da pobeđujemo u Evropi. Bilo koja ekipa koja je u Ligi Evrope tu nije slučajno, tako da nas tamo očekuje veoma teško gostovanje i siguran sam paklena atmosfera. Ali mi smo Partizan i neće nam biti prvi put da igramo u takvoj atmosferi - kaže Marko Jevtović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer 036

    12. oktobar 2017 | 08:02

    Srećan oporavak junače. Tamo vas očekuje petarda....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA