≫ 

Muslin oštro odgovorio na pitanje da li će Sergej igrati u Rusiji: Kad bude ispunjavao ova tri uslova, tad ću da ga zovem!

Selektor Srbije se drži svog principa i ističe da su mu pored fudbalskih kvaliteta bitni i drugi faktori kod igrača

Foto: Vladimir Milovanović

''Gde je Sergej? Zašto ga nema na spisku reprezentacije?'' Ovo su bila večita pitanja u Srbiji tokom proteklih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji na svakoj reprezentativnoj pauzi čim bi selektor Slavoljub Muslin objavio spisak reprezentativaca.

>>> Pogledajte reakciju klupe Srbije nekoliko sekundi pre kraja meča: Muslin morao da smiruje igrače (VIDEO)

>>> Srbiji porasle šanse za 3. šešir u Rusiji: Treba da navijamo za ove reprezentacije u baražu!

Strateg Orlova je tokom čitavih kvalifikacija ostao dosledan i nije podlegao pritisku javnosti, te vezistu Lacija nije nijednom uvrstio na spisak, iako je pružao neke zaista odlične partije u svom klubu.

Sada je ponovo dobio to pitanje u intervjuu za Informer i rekao je da će i on biti u konkurenciji za tim koji će voditi u Rusiju, ali da je potrebno da ispuni tri uslova koji su kod njega odlučujući. Da igrač poseduje kvalitet, da se uklapa u tim u igračkom smislu i da se uklapa u ekipu kao osoba.

Pošto Muslin ne demantuje fudbalske kvalitete Sergeja, ostaje misterija da li su u pitanju preostala dva uslova.

Foto: Profimedia

- Sergej konkuriše za Svetsko prvenstvo, kao i svi ostali. On je dobar igrač i tu nema nipšta sporno. Ne vidimo razlog zašto se moja kompetentnost stavlja pod znak pitanja, a dokazao sam rezultatima da je moj izbor dobar i kada je reč o sistemu i o igračima koje sam pozivao.

- Kad saradnici i ja budemo procenili da Sergej treba da dobije pozuiv, dobiće poiziv. Kod mene tri stavke odlučuju da li če igrač biti u reprezentaciji: fudbalski kvaliteti, uklapanje u tim u igračkom smislu i uklapanje u kolektiv kao osobe. Kad bude ispunjavao sve tri, zvaću ga.

Koji uslov Milinković Savić trenutno ne ispunjava?

- Ne mogu da vam kažem. Verovatno nešto ne ispunjava, čim nije pozvan - ostao je pomalo zagonetan selektor Muslin.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milinkovic Savic

    12. oktobar 2017 | 06:40

    A sta izpunjava Rukavina??

  • BWA

    12. oktobar 2017 | 06:32

    Jedini problem je menadzer, sa ovim sadasnjim ne mogu da se rastale.

  • Novi Pazar

    12. oktobar 2017 | 00:59

    hahah Muslin hoce od Tadica da napravi Stojkovica :)))) a on greje klupu u svom klubu.E pa sada na SP ces da vidis sta si uradio prijatelju kada nas ubace u masinu sa pravim klubovima,.e onda ces reci..pa gde ja to pogresi ovoliko:)) a to sto pojedinci smtraju prevelikim uspehom prolaz SP ce se obiti o glavu.Jer mi imamo jaku skolu fudbala nasledjenu iz Jugoslavije,i odlazak na SP treba da nam je normala,a ne maximum ;) PS: disi duboko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA