Za ponos svih zvezdaša: Ovako će izgledati novi plato na prilazu našem najvećem stadionu (FOTO)

Konačno će čuveno uzvišenje ka "severu" biti uobličeno i renovirano u moderan prolaz sa stepeništem

  • 43

Fudbalski klub Crvena zvezda polako se oporavlja posle godina teške finansijske dubioze.

Da je stanje u kasi crveno-belih danas mnogo bolje nego što je bilo svedoče obimni radovi na stadionu i oko samog objekta na sređivanju terena, tribina i svih ostalih najvažnijih tačaka kako bi fudbaleri i navijači imali najbolji mogući komfor.

>>> Na Marakani sve vrvi od radova: Sređen "sever", krov zablistao, pomoćni teren presvučen... (VIDEO) (FOTO)

Važno je reći da su veliku radnu akciju letos pokrenuli zvezdaši i da ona od tada traje.

Ono što će takođe biti preduzeto u narednom periodu na planu obnove je pravljenje prilaza ka severnoj tribini. Fudbalski klub je sa ponosom predstavio novi izgled prilaza ka najčuvenijoj tribini Zvezdine fudbalske školjke.

- Kao što smo ranije najavili u okviru radne akcije koju su pokrenuli zvezdaši, planirana je i izgradnja stepeništa i uređenje platoa iza severne trebine. U radnu akciju uključili su se i prijatelji zvezdaši iz saobraćajnog instituta CIP, i izradili projekat. U četvrtak, 12. oktobra, u prostorijama kluba je održana prezentacija projekta kojoj su prisustvovali članovi rukovodstva kluba i zvezdaši pokretači radne akcije. Takođe urađen je i projekat potpornih stubova iza severne tribine stadiona - navodi se na sajtu Zvezde.

Foto: crvenazvezdafk.com

Radovi na sređivanju stadiona „Rajko Mitić“ traju sada već mesecima.

Centralni teren je obnovljen, a u toku je postavljanje novih stolica unutar stadiona.

Iza južne tribine rade se novi tereni, obnavljaju stari, a postavljeni su i novi reflektori koji će omogućiti dečacima iz Omladinske škole Crvene zvezde da treniraju i u popodnevnim odnosno večernjim terminima. Iza severne tribine stadiona takođe se obnavljaju tereni, a u toku su i radovi na izgradnji hale koja će biti zatvorena.

- Očekuemo da se svi zvezdaši uključe u dalju razradu i realizaciju projekta, kako bismo što pre uredili i ovaj deo naše „kuće“. Zvezdašima iz instituta CIP velika zahvalnost na angažovanju koje su pokazali - poručili su iz kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semi

    13. oktobar 2017 | 12:01

    Jače od mene.....ja kao grobar i to baš BAŠ,moram ovo da pohvalim i da kažem da izgleda extra i svaka čast za neki pomak i dobar potez! Samo takvi primeri su za pohvalu i trebali bi i drugi da se ugledaju! Volim PARTIZAN😉!

  • Bgd

    13. oktobar 2017 | 13:45

    Ovo će lepo izgledati samo na slikama i u momentu otvaranja. Posle toga će biti išarano grafitima, izlepljeno nalepnicama i zatrpano smećem.

  • zoran radonjic

    13. oktobar 2017 | 12:40

    Bravo Terza,ove promene su dosle tvojom zaslugom.Samo napred,svi cekamo da Zvezda bude kao nekada veliki klub.Zelim vam da prodete grupnu fazu ligi evrope i da osvojite prvenstvo Srbije-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA