≫ 

Severna Irska najveći gubitnik, evo ko je povlašćen u baražu za Mundijal!

Podsetimo, u utorak ćemo saznati parove baraža za SP

  • 4

Fudbalske reprezentacije Švajcarske, Italije, Hrvatske i Danske povlašćeni su na žrebu baraža za Svetsko prvenstvo i za rivale mogu da dobiju Severnu Irsku, Švedsku, Republiku Irsku i Grčku.

UEFA je rasporedila selekcije na osnovu danas objavljene FIFA liste i to pošto se Danska "ugurala" ispred Severne Irske zbog dva poraza "severnjaka" od Nemačke i Norveške ovog meseca.

Švajcarska ima najbolji rejting u doigravanju jer je 11. na svetu, Italija je 15, Hrvatska 18, Danska 19, dok su među nepovlašćenima Severna Irska (23), Švedska (25), Republika Irska (26) i Grčka (47).

Žreb je sutra na programu od 14 sati, prve utakmice baraža igraju se 9. i 11. novembra, a revanši 12. i 14.

U preostala dva meča baraža ostalih kvalifikacija igraju Peru protiv Novog Zelanda, Honduras - Australija, a čekaju se još tri mesta za put u Rusiju iz afričkih kvalifikacija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    16. oktobar 2017 | 14:54

    Švajcarske, Italije, Hrvatske i Danske Severnu Irsku, Švedsku, Republiku Irsku i Grčku danska grcka, grci idu dalje, hrvatska svedska,svedjani idu dalje,svajcarska protiv ove irske sto nije igrala protiv nas, oni pobedjuju, i na kraju italija izgubi od ove druge irske,sto je sa nama bila i povlasceni ispali,salu na stranu,mislim da svedska moze da pobedi ili iznenadi svaku od povlascenih ekipa,sem grcke koja je ovde autsajder

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA