Arsenal na poslednjem treningu: Sančez i Ozil lenčarili, jedan igrač umalo zaboravio pasoš pred put za Srbiju! (VIDEO)

Londonski portal je do tančina analizirao trening Tobdžija pred dolazak u Beograd

  • 12

Fudbaleri Arsenala dolaze u Beograd na meč sa Crvenom zvezdom posle treninga u svom kampu, na stadionu "Rajko Mitić" neće biti većih zagrevanja, samo će Arsen Venger ispoštovati protokol i doći na konferenciju za štampu.

Kako navode Englezi sa portala "Football.london", i te kako je bio zanimljiv trening pred meč koji će se odigrati u četvrtak od 19 časova.

Nekoliko teza su posebno izvukli, a za Crvenu zvezdu će naročito biti važna ona da su zajedničke vežbe imali Džek Vilšer, Ejnseli Majtland-Najls, Aleks Ivobi, Džo Vilok i Rajs Nilson, zbog čega su gotovo sigurno svi viđeni kao starteri.

Takođe, bilo je primetno da nema entuzijazma kod Aleksisa Sančeza i Mesuta Ozila.

- Dok su drugi igrači bili vredni, Čileanac i Nemac su uložili malo energije kako bi bili aktivni u treningu. Ovo nije uvek slučaj, ali pošto je Vengerova želja da rotira igrače za Ligu Evrope, nonšalancija se može objasniti željom da se sačuvaju za Everton u Premijer ligi - navodi portal.

Pored toga, primećeno je i da je 18-godišnji talenat Džo Vilok zaboravio pasoš, zbog čega je morao da se vrati do automobila kako bi pokupio svoje putne isprave - imao je samo sreću da se na vreme toga setio, inače bi se pokazao neprofesionalnosti i ostao bez puta za Srbiju.

Uz to, navedeno je i kako je Rob Holding duže vreme proveo u razgovorima sa Arsenom Vengerom, koji mu je davao instrukcije pred četvrtak u kom je gotovo sigurno viđen kao starter. O startnoj postavi koja se predviđa, više možete pročitati ovde.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    18. oktobar 2017 | 18:04

    Sutra braco srbi svi da budemo uz nasu Zvezdu a ne uz partizan klub koji je osnovao Franjo da hrvati imaju svoj klub u Srbiji i Beogradu.

  • Cika crni

    18. oktobar 2017 | 18:39

    E nesreco jedna pa vama je legenda kluba plavokosi sahovnicar Robi i ti si našao nešto da pišeš. Bolje se pokri ušima a što se Srba tiče ne brini svi su uz crno bele.i zato Arsene zgazi ih sve i zakljucaj rupu.

  • Nikola

    18. oktobar 2017 | 19:49

    Bice gusto,bice 0-3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA