Da li je Zvezda dobila novog Grujića? Fenomenalan potez i bomba Račića levom nogom (VIDEO)

Crvena zvezda je na poluvremenu došla do prednosti od 2:0 protiv Mladosti iz Lučana, a nakon gola Pešića vođstvo je duplirao mladi Uroš Račić, koji je postigao lep gol levom nogom, nakon što je povukao akciju sa nekih 40 metara od gola, iskombinovao sa Milijašem, a zatim raspalio po lopti sa oko 18 metara i pogodio mrežu golmana Lučana *Račića zbog konstitucije i pozicije na kojoj igra mnogi porede sa Markom Grujićem, pa Zvezda u svojoj ekipi možda ima novu ''zlatnu koku'' za transfer

  • 2

>>> Snimljen trenutak napada Delija na Marince i otimanje zastava: Prvo je krenula tuča 2 na 2, a onda se zaletelo još 10 navijača Zvezde (VIDEO)

>>> Zvezda - Mladost <<<

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    22. oktobar 2017 | 20:57

    Ahhahahahaha Racic je decko blago receno netalentovan

  • mahres

    23. oktobar 2017 | 21:29

    Nije bas tako,ali ...Dobar je on i talentovan igrac, ali nije nesto za cim treba dizati prasinu i bacati prskalice! Bice nesto od njega, ali sumnjam da ce biti posebno klasan igrac. Ima dobru fiziku, ali nije posebno tehnicki obdaren a sa tim nema sanse da ide u vrh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA