MENE BI ISKLJUČILI RANIJE: Mbape i Verati pobesneli zbog crvenog Nejmaru! (VIDEO)

Marko Verati i Kilijan Mbape ističu da je sudija pogrešio kada je Brazilcu dodelio crveni karton

  • 0

Edinson Kavani je golom iz slobodnog udarca u 93.minutu doneo bod Pari Sen Žermenu u meču protiv Olimpika iz Marseja.

Ipak, mnogo se više priča o crvenom kartonu koji je zaradio Nejmar. Brazilac je tokom celog meča bio meta protivničkih fudbalera koji su često nepropisno startovali.

Posle jednog takvog starta, Nejmar je izgubio živce i krenuo da "popriča" sa protivnikom, a posle blagog odgurivanja rivala sudija je poslao Nejmara u svlačionicu.

>>>Oborio 7 rekorda Lige šampiona i postao Zlatni dečko: Mbape oduvao konkurenciju i pokupio nagradu! (VIDEO)

U odbranu saigrača stali su Marko Verati i Kilijan Mbape. Italijan smatra da neki igrači moraju da imaju bolji tretman kod sudija.

- Da sam ja bio na njegovom mestu, izgubio bih strpljenje 15-20 minuta ranije nego on. Mislim da neki igrači moraju da budu zaštićeni. Kada sam igrao protiv Barselone, posle drugog faula koji sam načinio nad Mesijem  dobio sam žuti karton. Tako je to u Evropi. Nejmar ga nije ni pipnuo, sudija je bio dva metra odatle, ali je odlučio drugačije, to je odluka koju ne razumem - rekao je Verati.

Fudbaler koji je ovog leta pojačao Parižane, Kilijan Mbape takođe se osvrnuo na suđenje i odnos arbitara prema igračima.

- Mi ne možemo da pričamo sa sudijama o takvim stvarima. Izgleda kao da su oni superiorni u odnosu na nas, to je problem. Imamo igrača koji je kažnjen, a sudija je napravio grešku. Zašto oni ne mogu da budu kažnjeni isto kao igrači? Nejmar je bio razočaran što mora da napusti igru, to je normalno, propustiće još jednu utakmicu, ali on je sjajan fudbaler i oporaviće se od toga - rekao je Mbape.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA