Maradona se obrušio na Ikardija: Skida prijateljima žene, Vanda ide i moli selektore da on igra!

Legendarni Argentinac osuo paljbu na sve važne faktore u reprezentaciji

  • 0

Nikoga nije štedeo legendarni Dijego Armando Maradona kada je za medije u Argentini govorio o aktuelnoj situaciji sa reprezentacijom i savezon.

Kritikovao je Maradona i selektora Horhea Sampaolija, čelnike saveza, ali i napadača Intera Maura Ikardija...

>>> Otkriveno koliko bi danas vredeli Pele, Krojf, Best, Puškaš... Maradoni dali sramotno malu cenu, čak tri igrača bi bila skuplja od Nejmara!

- Sampaoli je folirant, koji misli da je veći nego što jeste, Ikardi igra u reprezentaciji samo zbog svoje žene, a u reprezentaciji nema igrača koji razume Lionela Mesija, a on ne može sve sam - rekao je Maradona i dodao:

- Kada je preuzeo reprezentaciju zaboravio je moje ime. Nikada ne bih radio sa folirantima i koji se pretvaraju većim nego što jesu. Ne slažem se s njim, niti s predsednikom saveza Klaudijom Tapijom. Kako je moguće da savez plaća selektora pet miliona evra, a jedva smo izborili plasman na Svetsko prvenstvo?

Foto: AP/Tanjug

Vratio se slavni Argentinac i na kontroverzan slučaj Ikardija.

- On igra u reprezentaciji jedino zbog svoje žene Vande koja želi da bude njegov menadžer. Ona je zvala bivše selektore Gerarda Martina i Edgarda Bauzu, zvala je i njihove pomoćnike i tražila da Ikardi igra. Siguran sam da je zvala i Sampaolija. To je prljavo. Ne možete izbrisati Aguera, a pozvati Ikardija koji prijateljima krade žene - rekao je Maradona, aludirajući na aferu kada je Ikardi preoteo ženu tadašnjem prijatelju i saigraču Maksiju Lopezu.

Stao je potom El Pibe u odbranu Mesija.

- Obožavam Mesija i za mene je on fudbal velikan. Ne moraš da osvojiš SP da bi bio veliki. On je to već sada. U reprezentaciji nema igrača koji ga razume. Najbolje se razume s Aguerom, ali njega nema u reprezentaciji. Na crnoj listi je i Karlos Tevez. Dibala je odličan igrač, ali je na drugoj talasnoj dužini. On u reprezentaciji mora pokazati i tehniku, a ne samo atletizam.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA