≫ 

Gol Asensija koji će fizičari da izučavaju! Neverovatna brzina i putanja lopte posle bombe Realovog bisera! (VIDEO)

Krajevski klub pobedio Las Palmas u 11. kolu Primere sa 3:0, ali će gol Marka Asensija biti glavna tema meča, kao i nastavak golgeterskog posta Kristijana Ronalda

  • 10
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Real Madrid se vraća na pobednički kolosek! Kraljevski klub je pobedio Las Palmas sa 3:0 u 11. kolu Primere golovima Kazemira, Asensija i Iska.

Dugo je trebalo šampionima da probiju tim sa Kanarskih ostrva, a to je uspeo u završnici prvog poluvremena Kazemiro, koji je bio najviši u skoku posle kornera u 41. minutu, pa je Real na odmor otišao sa minimalnim vođstvom.

Kako je krenulo drugo poluvreme, viđen je najlepši momenat na meču, sasvim sigurno gol kola, a možda i sezone! Marko Asensio se ove godine pretplatio za spektakularne golove, a ovaj koji je dao u 56. minutu dugo će se prepričavati!

Posle jedne odbijene lopte, lopta je na oko 25 metara od gola došla do Asensija, koji je tako raspalio po lopti da je ona išla neverovatnom brzinom i putanjom. Bukvalno je lopta ušla u same rašlje golmana Las Palmasa, koji je paradom još više ulepšao gol.

Konačan rezultat postavio je Isko, na asistenciju Ronalda, koji ga je odlično uposlio sa desnog boka, pa ovome nije bilo teško da ubaci loptu u mrežu. Ronaldo ponovo nije uspeo da postigne gol i trenutno ima samo jedan pogodak u prvenstvu, dok mu je ovo bila druga asistencija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    6. novembar 2017 | 00:03

    E to ja zovem golcina.

  • Pedja doktor ™

    6. novembar 2017 | 07:27

    Овај дечко не уме да постиже ружне голове, страшна левица

  • Delija (bivsi Realan.)

    5. novembar 2017 | 23:53

    El magiko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA