Slavio gol kao Mesi pred protivničkim navijačima, pa spasavao živu glavu kad su uleteli na teren: Haos i prekid utakmice na francuskom derbiju! (VIDEO)

Igrač liona Nabil Fekir izazvao je opšti haos i prekid utakmice u Sent Etjenu posle gola za 5:0 u 85. minutu, kada je neprimereno slavio pogodak

  • 7

Fudbaleri Liona ubedljivo su savladali Sent Etjen na gostovanju sa 5:0 u jednom od najvećih derbija Francuske, ali meč nije završen!

>>> Gol Asensija koji će fizičari da izučavaju! Neverovatna brzina i putanja lopte posle bombe Realovog bisera! (VIDEO)

Utakmica je prekinuta u 85. minutu, neposredno nakon gola Nabila Fekira, koji je postigao poslednji gol na utakmici, a zatim napravio nesportski potez, tako što je iskopirao slavlje Mesija (koje je kasnije iskopirao i Kristijano Ronaldo), tako što je prišao tribini sa protivničkim navijačima, a zatim skinuo dres i pokazao ga domaćin navijačima raširenog na rukama.

>>> Murinjo je prišao klupi Čelsija da čestita pobedu, ali rukovanja nije bilo: Pogledajte šta je ludi Konte uradio (VIDEO)

To je razbesnelo navijače, koji su već bili na ivici eksplozije zbog ubedljivog poraza od velikog rivala. Proslava Fekira došla je kao so na ranu i želeli su da se osvete.

Počeli su masovno da uleću na teren, a odmah zatim su fudbaleri i pobegli u tunel, a na teren je ušao i veliki broj policajaca, koji su sprečili navijače da se domognu tunela i da napadnu protivničke igrače.

 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OO7

    5. novembar 2017 | 23:47

    Sad treba oduzeti tri boda Lionu ... A ovom zabrana dva meseca igranja .... Pa neka ponovo ide kod protivnickih navijaca da provocira ...

  • Srbija

    5. novembar 2017 | 23:49

    Francuzi klosari

  • Subotica

    6. novembar 2017 | 10:41

    Bio silan pa zavrsio bezanjem u svlacionicu . Mangup nema sta .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA