Mirko Ivanić u Crvenoj zvezdi od januara? Moguće je...

Bivši kapiten Vojvodine želja čelnika crveno-belih

  • 14

Dve godine je Mirko Ivanić bio želja čelnika Crvene zvezde (i Partizana), ali je sjajni vezista početkom februara 2016. izabrao BATE Borisov kao svoju novu destinaciju.

Sada, Ivanić se ponovo povezuje sa crveno-belima i čini se da je nikad bliže da zaigra kao domaći fudbaler na travi Marakane.

Prema nezvaničnim infomracijama, Zvezda želi da dovede crnogorskog reprezentativca kao eventualnu zamenu za Gelora Kangu koji ima finansijski jaku ponudu iz Kine.

Foto: A. Nalbantjan, Vladimir Milovanović

Ivanić je i u Ligi Evrope, gde je BATE u grupi sa Zvezdom, pokazao ozbilajn kvalitet. Setite se da je asistirao kod izjednačujućeg gola Belorusa u Beogradu (1:1), a potom je tresao mrežu Arsenalu.

Olakšavajuća okolnost za Zvezdu bi moglo da bude to što Ivaniću za godinu dana ističe ugovor, kao i činjenica da BATE sasvim sigurno neće biti šampion i neće igrati kvaliifkacije za Ligu šampiona.

Pored Ivanića, u kontekstu pojačanja crveno-belih pominje se i Filip Đuričić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    9. novembar 2017 | 00:21

    Dobar igrac, msm da bi bio dobro resenje! Sig bolje nego neki portugalci i brazilci jer da njima bas i nemamo srece u proteklih 10 godina. Ako Kanga ode msm da je dobro resenje.

  • Шах мат

    9. novembar 2017 | 08:50

    Добар план, пореметити Иванића пред дуел са Батеом.

  • Srdjan

    9. novembar 2017 | 09:43

    Pravo pojačanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA