Golman isključen tokom izvođenja penala, a onda je na gol stao igrač i najčudnijom odbranom ikada postao heroj (VIDEO)

Reprezentativci Katara do 19 godina su u jednoj od najluđih utakmica ikada obezbedili plasman na prvenstvo Azije

  • 0

Totalna ludnica viđena je u Kataru na meču između Katara i Iraka za fudbalere do 19 godina u okviru kvalifikacijam za prvenstvo Azije! Verovatno i scena kakvu dosad nismo videli u fudbalu, jer se desilo da je golman bio isključen tokom izvođenja penala.

Obe ekipe su imale izjednačen skor u grupi, a pošto je rezultat direktnog duela završen 1:1, pristupilo se izvođenju penala.

Golman Katara Šehab Mamduh je prvi odbranio penal i pomislio je da je to kraj i da je doneo svojoj reprezentaciji plasman na prvenstvo Azije, ali je zatim na scenu stupio sudija.

On je odlučio da poništi njegov gol zbog kretanja na gol liniji pre penala, što je izazvalo lavinu nezadovoljstva i proteste golmana Katara, nakon kojih mu je arbitar dodelio mu je žuti karton.

Pošto je golmanu to bio drugi žuti karton, on je morao na tribine, a na gol je stao kapiten ekipe Naser Abulsalam.

Printskrin: Twitter.com/@JamieRfootball

Bio je to verovatno njegov potez karijere, iako je na gol stao prvi put u karijeri. Imao je i čudnu tehniku za branjenje penala, pošto je počeo pre šuta da se pomera ka stativi gde je procenio da će ići lopta, a zatim je nogom odbranio šut fudbalera Iraka, za veliko slavlje njegovih saigrača i isključenog golmana koji nije smeo da gleda taj penal.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA