Ronaldova devojka neće biti preterano srećna kada čuje koliko još dece želi najbolji fudbaler sveta!

Georgina Rodrigez će morati da rodi još najmanje tri deteta, osim ako Ronaldo ponovo ne potraži pomoć surogat majke

  • 3
Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Sedmica je broj koji je obeležio karijeru Kristijana Ronalda, jer upravo njega ima na dresu faktički od kako je počeo da igra fudbal. I svoj brend razvija u znaku tog broja ''CR7'', a sada je u intervjuu za L'Ekip izjavio da želi i 7 deteta.

Trenutno je tu na brojci od 4, pošto je njegova devojka Georgina Rodrigez na svet donela devojčicu Alanu Martinu.

Prethodno je imao tri deteta, Sina Kristijana Ronalda Juniora i blizance Matea i Evu, koje mu je rodila surogat majka, sa kojom ima dogovor da se više ne pojavljuje u njihovim životima u zamenu za novac koji je dobila od Portugalca.

 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo, koga mnogi smatraju modernim fudbalskim robotom, koji je brutalnim treninzima kroz čitavu karijeru svoje telo i fudbalsku tehniku doveo do savršenstva, istakao je da sada ne razmišja samo o fudbalu, već da u životu ima i druge prioritete, a to su deca.

Takođe, ne beži od toga i da će dokle god bude igrao imati ambiciju da osvoji sve što može, a naročito želi što veći broj Zlatnih lopti, za koju je favorit i ove godine, nakon što je dobio i FIFA nagradu ''The Best''.

- Imam 32 godine, blizu sam 33, moj svet više nije samo fudbal. Ima i drugih važnih stvari. Želim sedam deteta i što više Zlatnih lopti, dokle god igram, imaću ambiciju da osvojim sve što mogu. Dakle, moj san je peta Zlatna lopta, a sledeće ću želeti novu.

 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Trenutno Ronaldo nije u najboljoj formi, ali on nije saglasan sa kritkama na njegov račun i ističe da nije gol mašina, već da treba da se gleda i kako igra.

- Ne slažem se šta ljudi pričaju o meni, mnogi ne vide razliku između vrhunske forme, solidne i one bez gola. Na mene gledaju kao na gol mašinu, čoveka koji stalno mora da postiže golove. Ukoliko to nije slučaj, nikoga ne zanima da li igram dobro ili ne, samo mi gledaju koliko sam se puta upisao u listu strelaca - rekao je Ronaldo.

- Zbog toga izbegavam da čitam novine ili slušam šta pričaju o meni. Međutim, nemam izbor i moram da prihvatim stanje. Ne mogu da kontrolišem svet - poručio je Ronaldo.

Manjak golova mnogi su okarakterisali kao Ronaldovo nezadovoljstvo u Realu i da želi da ode, što je on kasnije demantvao.

Slab učinak, pored Ronaldovih suspenzija, poklopio se sa Realovim zaostatkom za vodećom Barselonom od čak osam bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    17. novembar 2017 | 15:18

    Cinis dobro Od boga dobivas najbolije i najlepse..

  • Cuculi

    17. novembar 2017 | 23:08

    Zeli 7 deteta, samo zato sto nosi broj 7. Boze, da li njegovim kompleksima ima kraja???

  • Deni

    18. novembar 2017 | 17:45

    U pozadini slika Ronaldovog oca uramljena.RESPEKT!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA