Ključa u svlačionici Reala, rat Ronalda i Modrića zbog saigrača!

Nije lako biti u koži Zinedina Zidana

  • 7

Da nešto ne štima u igri Reala jasno je kao dan. Prva zvezda "kraljevića" Kristijano Ronaldo je neprepoznatljiv na terenu, a i ostatak tima se uklopio u sivilo koje ove sezone prati Madriđane.

Igrači su nezadovoljni rezultatima, pa je u takvoj situaciji neminovno traženje krivca. Svlačionica je podeljena, sukob na relaciji Ronaldo - Ramos je produbljen, a još nekoliko igrača se našlo pozvanim da kritikuje.

"Don Balon" piše da je posle remija sa gradskim rivalom Atletikom, najglasniji u svlačionici bio Luka Modrić.

>>>Ovo više nije Ronaldo! Evropa se smeje Kristijanu, ne može da doda više loptu kako treba, a kamoli da zatrese mrežu! (VIDEO)

Hrvatski organizator igre je navodno bio vrlo oštar prema saigračima među kojima je poštedeo samo Iska. Naime, Modrić smatra da nema Iska da ekipa ne bi "prešla pola" ni uputila udarac ka gola rivala.

Potpuno oprečno mišljenje je imao Ronaldo koji veruje da Isko previše zadržava loptu, kao i da je on morao da se vraća nazad kako bi učestvovao u igri.

Ronaldo je čak otišao korak dalje i poručio saigračima da ove sezone zaborave na trofeje.

Nema sumnje, mnogo posla čeka Zinedina Zidana u nastavku sezone kako bi vratio elan i ekipu naoružao samopouzdanjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donja Murtulica

    19. novembar 2017 | 17:03

    Ničija nije do zore gorela. Ne možeš biti uvek najbolji, najjači, najlepši, uvek dođe neko ko će te zameniti. Dakle, sve je za vreme.

  • Antifa

    19. novembar 2017 | 20:25

    Previse imaju love pa se zasitili igre, da sam gazda kluba itekako bi igrali i zaradili tu platu koju dobijaju. Losi su sada itekako, mnogi izvode karafeke sto znaju samo da bi se prodali bolje. Skaba kolektivna igra a par igraca treba pocistit vec odavno.

  • čarls bronson

    20. novembar 2017 | 02:23

    Šta li se tek priča u svlačionicama "ikonama" našeg fudbala ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA