Ožegović se obratio naciji u Dnevniku: Dođite na stadion, igra Partizan! (VIDEO)

Zanimljiva najava utakmice sa Jang Bojsem u režiji napadača crno-belih

  • 30

Bliži se Jang Bojs, bliži se trenutak kada će Partizan saznati da li će posle dugo vremena igrati evropsko proleće. 

Ako pobedi, ekipa Miroslava Đukića obezbediće plasman u nokaut fazu Lige Evrope kolo pre kraja, pa će u Kijevu u poslednjem kolu igrati samo za prestiž i pojačan novčani bonus.

>>> Jang Bojs i Sulejmani se naoštrili za Partizan pobedom u derbiju Švajcarske!

Dakle, i laicima je jasno da Partizan igra jedan od najvažnijih mečeva u skorijoj istoriji, barem po značaju, te će stoga i navijačka podrška biti od ključnog značaja da se u četvrtak iznad Humske uveče čuje pobednička pesma.

U svrhu animiranja navijača, pristalicama crno-belih se obratio napadač Ognjen Ožegović, ali na dosad neviđen način - putem TV dnevnika!

Studio TV Pink ustupio je Ožegoviću prostor da, baš kao pravi voditelj, najavi meč Partizana i Jang Bojsa i pozove navijače da ispune Humsku, što protiv Skenderbega nije bio slučaj.

Poslušajte Ožegovića u ulozi voditelja.

Inače, karte za utakmicu mogu se danas, od 10 časova, kupiti na blagajnama stadiona u Humskoj, po ceni: Jug/ sever 1.000 dinara; Istok/ zapad, bočni sektori tribina 1.500 dinara;Istok/ zapad, centralni sektori tribina 2.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA