Bufon dobio ponudu da igra za Hrvatsku na Mundijalu, odgovor je bio vrhunski! (VIDEO)

Fudbaler Barselone ne može da prežali što italijanskog golmana neće biti u Rusiji

  • 12

Veliki broj ljubitelja fudbala ne može da prežali elimaniciju Italije iz baraža za Svetsko prvenstvo. Azuri se prvi put posle 1958. godine neće naći na Mundijalu koji će sledeće godine biti održan u Rusiji.

Nisu samo obični navijači i gledaoci razočarani takvim ishodom, već i brojni fudbaleri. Jedan od njih i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Fudbaler Barselone je izrazi žaljenje što Đanluiđi Bufon neće veličastvenu karijeru završiti nastupom na najvećoj fudbalskoj smotri.

- Ja Bufonu nemam šta objašnjavati vezano za fudbal. Voleo bih da njemu prepustim moje mesto na Svetskom prvenstvu. Sve što je dao fudbalu je veliko. To zna svako dete koje počinje s njim pri nabrajanju igrača - rekao je Rakitić.

Neutešan je bio Bufon posle eliminacije, a hrvatski vezista dodaje da su ga dirnule suze legendarnog golmana.

- Kada sam vodio razgovor s njim posle utakmice sa Švedskom, poželeo sam da zaplačem s njim. Kao fudbaleru mi je žao što se neće oprostiti od igranja na Svetskom prvenstvu. Zadovoljstvo je igrati protiv njega - rekao je Rakitić.

Oglasio se ubrzo i italijanski čuvar mreže.

- Dragi Ivane, još nastupam kao golman, ali da igram za Hrvatsku kao vezista umesto tebe ne bi bila najbolja ideja. Govorim to za tvoje dobro. Šalu na stranu, tvoje reči su mi veliki dar. Hvala tebi i Đordiju Albi, moj dres te čeka - napisao je Bufon na Tviteru.

Juventus i Barselona su se sastali u Ligi šampiona, u utakmici bez golova, a posle meča dvojica fudbalera su se srdačno pozdravili.

 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan63

    23. novembar 2017 | 12:36

    djidji velemajstor za sva vremena

  • Miloje Bubanja

    23. novembar 2017 | 12:56

    bufon bi dao zivot da italija ode na SP,ali italiji trebaju veznjaci,ili napad samo sa 2 napadaca,bez polu spica

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    23. novembar 2017 | 11:10

    Ђиђи је заслужио да оде на СП а не иде. А Стојковићу је Муслин омогућио да иде, а чиме је заслужио? Кад га позвао, био трећи голман у другој лиги.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA