≫ 

Partizan i Zvezda skočili na rang listi UEFA, evo ko je uz crno-bele ušao u 1/16 finala Lige Evrope!

Trljaju ruke u Humskoj posle trijumfa nad Jang Bojsom

  • 15

Fudbaleri Partizana ostvarili su veliki uspeh plasmanom u šesnaestinu finala Lige Evrope, a sve se može podići na još viši nivo!

Posle ovog trijumfa, Partizan je napredovao za čak 10 pozicija na UEFA rang listi, sada je 79. i deli mesto sa Evertonom, Interom, Rubinom i moskovskim Dinamom sa 16.000 bodova.

>>>Ime i prezime Ratka Mladića istakli samo ruski navijači: Ni Delije ni Grobari nisu smeli da napišu ovako nešto u Evropi (FOTO) (VIDEO)

Pored toga, Partizan može još napredovati jer ima duel sa kijevskim Dinamom i dva duela šesnaestine Lige Evrope na proleće.

Foto: Tanjug/AP

Na kraju ciklusa grupne faze, tim Miroslava Đukića može doći i na prvo mesto u grupi ako pobedi Dinamo u Kijevu, što bi donelo lakšeg rivala u novoj fazi takmičenja.

Za sada, kao pobednici grupa dalje su otišli Viljareal, Milan, Arsenal, Red Bul Salcburg i Lacio, dok je Nica overila drugu poziciju.

Dalji plasman su pored Partizana obezbedili Dinamo Kijev, Braga, Atalanta, Lion, Steaua, Viktorija Plzen, Ostersund, Zenit i Real Sosijedad, ali još nije poznata pozicija, odnosno da li će među nosioce ili će u drugi šešir.

Crvena zvezda je remijem protiv BATE Borisova skočila devet mesta i sada se nalazi na 134. mestu.

Crveno-beli bi pobedom protiv Kelna mogli da skoče još 10 mesta napred, ali za to su potrebne i loše partije konkurenata.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MrCaptain

    24. novembar 2017 | 13:02

    Ako se već ložite na razne tabele i istoriju FIFA I UEFA je potvrdila zvezdinu titulu svetskog šampiona ,a tu je i Bari.Tako da kad postignete nešto od ova dva možemo da pričamo ko je veći klub.Inače pravi Srbin i rodoljub ako znate šta znači za reč treba da slavi svaku pobedu sportista sa ovih prostora , a ne da nipodaštava uspeh komšijskih timova .Mržnja nije deo sporta kao ni politika.

  • Milke

    24. novembar 2017 | 12:29

    134. Znaci duplo bolji.

  • Zvezdaš

    24. novembar 2017 | 10:16

    Super, sada će igrati protiv Astane xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA