Samo jednu stvar ne želimo da nam se ponovi na žrebu u petak, a to je Hajdi Klum! (VIDEO)

Žreb čekamo, od žreba strepimo!

  • 5

Razlog? Dobro znamo šta nam je uradila Hajdi Klum 2005. kada je izvlačila kuglice za Mundijal u Nemačkoj.

Lepa nemačka manekenka je bila domaćin žreba uz Lotara Mateusa, a njen izbor kuglica izazvao je teške traume naših navijača i igrača sa Mundijala koji smo se trudili da što pre zaboravimo.

Čak je i na nekada popularnom humorističkom sajtu Vukajlija bila objavljena definicija Hajdi Klum i ruka sudbine:

Žena odgovorna za propast srpskog fudbala, kakav Terzić, kakav Karadžić, kakva fudbalska mafija, ona nas je upropastila. Žreb za SP 2006 u Nemačkoj, iz ko zna kog razloga SiCG se našla u specijalnom šeširu i mogla je da ide u jednu od 3 grupe, najlakšu sa Meksikom, osrednju sa Brazilom, i grupu smrti tj. najtežu grupu sa Argentinom, Holandijom i Obalom Slonovače.

Osoba koja je trebala da izvuče kuglicu i odredi nam sudbinu bio je nama dragi srpski zet Lotar Mateus, međutim lepa Hajdi odlučuje da uzme stvar u svoje ruke, oće i ona da vidi kako se to radi, svi butaju kuglice, samo njoj ne daju, Lotar kao pravi džentlmen prepušta joj tu čast i Hajdi nas posla u grupu smrti.

Foto: FIFA

Naravno, to je delimično istina, niko nas nije mogao da upropasti kao mi sebe same, s time da je to dodatno začinjeno zahvaljujući jakim rivalima. 

Hajdi nas je smestila u grupu sa Holanđanima, koji su nas pobedili "samo" sa 1:0, ali je to bilo dovoljno da se pokrene lavina. Kritikovala se defanzivna igra Ilije Petkovića, koji je upravo tom igrom iza sebe u grupi kvalifikacija ostavio Špance, a sve je ionako bilo na klimavim nogama jer je tenziju podiglo njegovo pozivanje sina Dušana.

Pod pritiskom javnosti, odustalo se od ideje da Dušan Petković ode na Mundijal, a pakao je nastao kada su se pokoškali Mateja Kežman i Nemanja Vidić na treningu.

Došlo je do potpunog rasula, a našu tužnu istoriju pisao je i Lionel Mesi kao debitant na Mundijalu.

Argentina je rešila da nas napuni sa 6:0, a Leo je ušao u igru u 74. minutu. Asistirao je za četvrti gol, pa dao šesti, čime je postao najmlađi strelac turnira i šesti najmlađi strelac u istoriji Svetskih prvenstava.

Jedan gol Argentinci su nam dali posle razmene čak 24 dodavanja, Maradona je slavio na tribinama, a Hajdi nas je poslala na Obalu Slonovače.

Oni su tada bili veoma respektabilan sastav, Drogba Ebu, Boka, Keita, Zokora, Jaja i Kolo Ture, Dindane i Aruna Kone bili su momci koji mogu svakome da zagorčaju život, naročito Srbiji i Crnoj Gori posle gol razlike 0:7.

Moralo je tog leta sve da pođe naopako, pa smo i posle vođstva od 2:0 u 20. minutu položili oružje. Poklonili smo Afrikancima dva penala na nepotreban način, pa je u 86. minutu Kalu sa bele tačke postavio konačnih 3:2.

Možda bi sve bilo drugačije da nas je Hajdi poslala u grupu D, što je bila opcija, a tamo su se nadmetali Portugal, Meksiko, Angola i Iran. Sa ovom grupom smo se raspali kao brak poznatog pevača Sila i Hajdi nešto kasnije, nadajmo se da ćemo u petak biti boće sreće pri izvlačenju kuglica!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    29. novembar 2017 | 19:01

    To se dogodilo Srbiji i Crnoj Gori , a sada može da nam se desi i nešto još lošije , jer ostali smo sami bez naše braće Crnogorica . Opet kada malo bolje saberem ,mi sami dođosmo do Rusije , a oni bez nas upadoše u Moraču .

  • Lazar

    29. novembar 2017 | 14:34

    Ma neka bude ko hoce, ja zelim da vrate plave dresove, mnogo su mocni

  • Костадин

    29. novembar 2017 | 16:02

    Холандија била никад слабија, али смо ми играли кукавички. Имали су једну шансу и дали нам тај гол из контре

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA