Đurđević dao gol, pa hteo da se bije: Trener i fudbaler Olimpijakosa ga jedva smirili! (VIDEO)

Bivši igrač Partizana nastavio da trese mreže u Grčkoj, ali je ovoga puta umalo imao i fizički obračun

  • 7

Olimpiakos je remizirao na Kritu protiv Hanije (1:1), koja je uspela da odoli šampionima Grčke u 3. kolu Grčkog kupa, koji se igra u specifičnom formatu po grupama u kojima su po četiri ekipe. Jedini pogodak na utakmici psotigao je Uroš Đurđević, koji je bio u centru pažnje tokom meča, ali i po njegovom završetku.

Tim iz Pireja je poveo u 30. minutu pogotkom srpskog napadača, koji je sjajno uklizao na jednu dobru asistenciju glavom od strane saigrača i ubacio je loptu u mrežu iz klizećeg starta.

Na taj način Đurđević je nastavio sa golovima, pošto je bio strelac i na utakmici protiv Kerkire proteklog vikenda.

Međutim, Hanija je u drugom poluvremenu preko Apostolidisa u 68. minutu došla do izjednačenja, a ispostavilo se i do boda, kojim su došli do 4. boda u grupi i sada su na 2. mestu, koje vodi u narednu fazu grčkog kupa.

Olimpijakos je zadržao prvo mesto sa 7 bodova u svojoj grupi, ali je mogao da ima i 9, jer je Đurđević u završnici utakmice pogodio stativu posle poluvoleja i nije imao sreću da postigne gol, koji bi bio sjajan.

Gol Đurđevića pogledajte na 1.26, a stativu na 4.48:

I kada je meč završen, Đurđević je ponovo bio u centru pažnje, jer je hteo da se obračuna sa nekim od protivničkih igrača na klupi. Krenuo je u njihovom pravcu kada je sudija svirao kraj, ali su ka kod aut-linije zaustavili trener Lemonis i jedan saigrač.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA