Ona će biti najveća bomba Mundijala: Kada se ruska seks boginja pojavi na stadionu, svi će buljiti u nju otvorenih vilica (FOTO) (VIDEO)

Viktorija Otdincova mogla bi da ''ukrade slavu'' fudbalerima na Svetskom prvenstvu ukoliko se bude pojavila na nekoj utakmici, a Portugalci su uvereni da će tako biti

  • 13

Ruska manekenka Viktorija Odintcova, poznata i po romansi sa vozačem Formule 1 Fernandom Alonsom, mogla bi da bude proglašena za Mis Mundijala u Rusiji 2018, pišu neki od portugalskih medija.

Iako se ona nije previše eksponirala u svetu sporta, Otdincova bi mogla da iskoristi Mundijal u svojoj zemlji za dodatnu promociju i povećanje svog bankovnog računa, jer bi joj to bila najbolja moguća reklama.

>>> Skoro niko joj nije verovao da će se skinuti kad je obećala zbog svog Perua: Sad svi ćute i gledaju šta radi pred kamerom (VIDEO)

Portugalci pišu da je Irina Šajk, bivša Ronaldova devojka, koja je takođe Ruskinja, sada već zaboravljena i da je će Odtincova zaludeti navijače ukoliko se pojavi na tribinama ili bude imala bilo kakvu ulogu vezanu za Mundijal u Rusiji, poput Viktorije Lopireve, koja je već određena za ambasadora Svetskog prvenstva.

Printskrin: Instagram.com/viki_odintcova

Crnokosa Viktorija je u svetu manekenstva mnogo poznatija, mada se manje razume u fudbal. Ali i to joj pored ovakvog izgleda niko ne bi zamerio.

Dovoljno bi bilo samo da se pojavi na nekoj utakmici i odmah bi zasenila sve prethodne navijačice koje su na taj način zaludele svetsku fudbalsku javnost, kao što je bio slučaj sa čuvenom Larisom Rikelme, Fani Negušom, ili recimo prsatim Albankama na EP u Francuskoj.

Pogledajte neke od atraktivnih i provokativnih fotografija koje se redovno mogu videti na profilu Viktorije Odtincove.

 
A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaplar Janjicije

    30. novembar 2017 | 19:35

    E pored kakvog mi medjeda zivot prodje...

  • Miloje Bubanja

    30. novembar 2017 | 19:13

    sto bi rekao srecno sojic, well well well well

  • BUKULJAC

    30. novembar 2017 | 20:03

    A lice nigde,nemoze ni proci pored nasih Srpkinja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA