≫ 

VEĆ SE RAZMIŠLJA O NEMCIMA: Šta su treneri Zvezde i Partizana rekli o grupi koju je Srbija dobila na SP?

Svoj komentar je dao i potencijalni selektor Dragan Stojković Piksi

  • 11

Jutro posle žreba za grupe na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pojavili su se i prvi odjeci srpskih sportskih radnika i fudbalera.

Opšti utisak je da je Srbija dobor prošla tako što je izvukla Brazil, Švajcarsku i Kostariku, a u slučaju prolaska dalje Orlovi najverovatnije udaraju na Nemce.

Upravo je Nemce pomenuo trener Crvene zvezde Vladan Milojević koji je na neki naćčin upozorio da se ''ražanj ne seče, dok je zec u šumi.''

- Grupa nije laka, ne bi trebalo tako da gledamo. Bilo je dosta primera kada smo kažnjeni što smo unapred mislili da smo dobili utakmicu. Ako se dobro psihološki budemo spremali, a kvalitet sigurno imamo, neće biti problema. Sve zavisi od nas. Živimo na takvom podneblju da već razmišljamo o Nemcima. Ne treba da računamo da smo već prošli grupu - rekao je Milojević za Sportski žurnal.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Za isti list izjave su dali i Mirodslav Đukić i Dragan Stojković Piksi.

- Brazil je sigurno favorit, za drugo mesto će se voditi velika borba. Imamo dobru i iskusnu ekipu, siguran sam da će momci svakom meču da priđu ozbiljno i donesu nam mnogo radosti. Nemamo pritisak, pa ako uđemo u te utakmice mirno i bez tenzije možemo daleko da doguramo - istakao je trener Partizana, dok je legendarni Piksi dodao:

- Grupa kao bombona! Ovaj Brazil nije nepobediv, a Srbija može da dobije Kostariku i Švajcarsku. Drugi krug je na vidiku. Verujem da imamo velike šanse, ja sam optimista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEBA

    2. decembar 2017 | 09:51

    Izvinite a sta Muslin misli !!

  • Trle

    2. decembar 2017 | 10:53

    Milojevicu preuzmi reprezentaciju i vodi nas u polufinale

  • Rale

    2. decembar 2017 | 12:12

    Kostarika uopste nije za potcenjivanje,gledajmo pozitivno i nadajmo se prolasku,ali nemojmo mnogo pricati unapred pa posle da krivimo nekog i ucutimo.Treba obratiti posebnu paznju na Kostariku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA