Đukić pred derbi sa Vojvodinom:Moramo da formiramo neosvojivu tvrđavu, Janković neizvestan za derbi!

Trener crno-belih izneo svoja očekivanja pred derbi 20. kola

  • 8

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je da Vojvodina tradicionalno igra dobro i jako motivisano protiv crno-belih, ali da očekuje da njegov tim pokaže pravo lice na svom terenu.

- Očekuje nas derbi kola protiv Vojvodine koja je ozbiljan tim iako je u krizi rezultata. Oni uvek igraju dobro protiv Partizana, dobili smo ih teško u prvom delu, očekujem sličnu utakmicu i sada. Doći će veoma motivisani, a mi moramo da budemo oprezni od samog početka - rekao je Ðukić na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Trener Partizana je istakao da njegova ekipa više nema prava na grešku.

- Nemamo prava na grešku i trebalo bi da damo dobru sliku pred evropske utakmice. Ova ekipa ima prostora za napredak i iz utakmice u utakmicu davaćemo sve više. Na strani imamo mirnoću, ali moramo kući da napravimo atmosferu da protivnik nema šta da traži. Moramo da od našeg stadiona formiramo neosvojivu tvrđavu.

Foto: partizan.rs

On je izrazio nadu da će se Marko Janković oporaviti od povrede do večitog derbija 13. decembra.

- Janković je bitan igrač kome je povreda došla u lošem momentu, odradio je odličnu sezonu. Nadam se da će se oporaviti do Zvezde, ali ukoliko ne uspe tu su zamene. Svi ostali su spremni, Vulićević se vratio i to je veoma bitno za nas. Defanzivna čvrstina nam daje potporu da budemo bolji u napad - zaključio je Ðukić i rekao da očekije više publike nego protiv Spartaka.

Utakmica 20. kola Superlige između Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 15 sati u Humskoj, uz besplatan ulaz na južnu tribinu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA