Sve je to deo Božjeg plana: Boaći se okreće Kelnu

Napadač Crvene zvezde veruje da će ekipa dati sve od sebe u poslednjoj utakmici grupne faze Lige Evrope

  • 19

Fudbaleri Crvene zvezde iščupali su bod na gostovanju protiv Bačke i remijem u Superligi najavili odlučujući meč u Ligi Evrope protiv Kelna.

Napadač crveno belih Ričmond Boaći bio je dvostruki strelac, ali njegovi golovi nisu bili dovoljni za novi trijumf u prvenstvu.

>>>MILOJEVIĆ: Nisam ljut zbog rezultata! Neke druge stvari neću da tolerišem, ali ću sačekati da se glave ohlade!

Ipak, Boaći veruje da će sledeći put to biti dovoljno za pobedu.

- Zahvaljujem se Bogu što smo svi završili meč zdravi. Svako iz naše ekipe danas je želeo pobedu, ali nažalost nismo je ostvarili. Sve što se danas desilo na terenu deo je Božjeg plana. Danas dva gola nisu bila bila dovoljna za pobedu, nadam se da će sledećeg puta biti - izjavio je Boaći.

>>>Goreće Beograd u četvrtak: Delije najavile marš od Terazija do Marakane pred Keln! (FOTO)

Napadač iz Gane ističe saigrače, ne želeći da preuzima zasluge za postignute golove.

- Fudbal je timska igra, ne možete kao pojedinac da preuzimate zasluge. Današnja dva pogotka su delo čitave ekipe. Kada god dam gol on je podjednako zasluga 11 igrača, stručnog štaba i svih navijača. Ipak, ako ne pobedite na utakmici ne možete da budete srećni, koliko god golova da postignete.

Meč sa Bačkom je arhiviran, nema svrhe gledati unazad, jer ono što očekuje Zvezdu 7. decembra je poslednja i odlučujuća utakmica u evropskom takmičenju.

- Silno smo želeli pobedu, ali moraćemo da ostavimo ovaj meč iza sebe i da se fokusiramo na narednu urakmicu koja nas očekuje. U glavama nam je samo utakmica sa Kelnom. Imamo vremena da se pripremimo za važan meč koji nas očekuje, uradićemo to kao što se pripremamo za svaku utakmicu. Znamo da ćemo u četvrtak dati sve od sebe. Uvek očekujem pobedu i verujem u svoju ekipu. U fudbalu sve može da se desi, ali uz našu volju i odlučnost, koju smo pokazali mnogo puta do sad, možemo da pobedimo svakog protivnika. Videćemo šta je Bog pripremio za nas - rekao je Zvezdin napadač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodin

    2. decembar 2017 | 22:06

    Mogli bi malo grobari da citaju da citaju vesti o svom klubu. Ne o nasem. Ali dobro. Postoji ono ne izlecivo. Znate vi sta

  • Velja

    2. decembar 2017 | 17:46

    Boaći će jarčevima zabiti takav gol da to niko nikada neće zaboraviti

  • Aka Čuka

    2. decembar 2017 | 20:54

    Richmond Penalći!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA