Retko koji igrač Partizana je dobio ovakvu čast od Grobara kao Everton Luiz! (FOTO)

Navijači crno-belih žele novi ugovor za Brazilca

  • 9

Navijači Partizana istakli su u Humskoj transparent tokom utakmice protiv Vojvodine, kojim su stavili do znanja upravo crno-belih šta je njihova želja kada je u pitanju status Brazilca Evertona Luiza.

Borbeni defanzivni vezista na svakoj utakmici ostavlja srce na terenu, a pošto se u poslednje vreme povela polemika da li će da potpiše novi ugovor sa klubom iz Humske, Grobari su odlučili da ubrzaju taj proces i stave određeni pritisak na upravu da što pre završi pregovore oko ugovora sa njihovim miljenikom.

Na ogradi stadiona Partizana istaknut je transparent podrške.

- Ne treba nam stan u centru Partiza, samo novi ugovor za Everton Luiza - pisalo je na paroli Grobara, uz istaknutu brazilsku zastavu i broj 25, koji Everton nosi na dresu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NОBL 135

    3. decembar 2017 | 18:13

    Pioniri maleni mi smo vojska prava...svakog dana rastemo ko zelena trava... Jsd.Partizan

  • Igor Grobar

    3. decembar 2017 | 21:45

    Everton je kralj.

  • čarls bronson

    3. decembar 2017 | 22:10

    Da se malo našalim , ali , što se kaže ,živa je istna . Svojevremeno , vidim naslov u "Žurnalu" da je Partizan dogovorio saradnju sa Evertonom i pomislim da to nije loše , pomislivši kako će Liverpulski tim dati crno-belima nekoga igrača koji im nije u prvom planu na pozajmicu . Kada sam kod kuće pročitao ceo tekst i video da je u pitanju igrač Everton, smejao sam se sam sebi , koliki sam bio tupson , da mi je tako nešto palo na pamet , ako se to pameću može nazvati .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA