HRABROST, DISCIPLINA, INTELIGENCIJA! Milojević ima recept, svi su spremni sem jednog igrača! (VIDEO)

Spreman je Milojević za meč karijere

  • 9

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević naoštren je za meč protiv Kelna u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

Keln gostuje u četvrtak u 21.05, a Filip Stojković spreman je za veliki izazov koji može doneti proleće i šesnaestinu finala Lige Evrope.

- Imaju svojih problema, ali mi idemo ka tome da se odlično pripremimo, daćemo 100 posto, hoćemo da slavimo pred prepunom Marakanom - jasan je bio Stojković, dok je Vladan Milojević bio odmeren.

- Znamo šta je Bundesliga i šta je Keln, nećemo da se zavaravamo, moji igrači su svesni svega. Promenili su trenera, svaki put kad se to desi igrači imaju dodatni motiv dokazivanja. Međutim, nema skrivalica i ne mogu da nas iznenade. To je jedna utakmica u kojoj će odlučiti hrabrost, disciplina i inteligencija. 

Biće svi spremni, osim Nemanje Radonjića. Na raspolaganju je Gelor Kanga, ali i Nenad Krstičić koji je bio pod znakom pitanja.

Foto: AP/Tanjug

- Sve vreme vredno radimo, igrači znaju zahteve, što se bliži kraj sezone normalno je da dolazi do umora i povreda, igrači se vraćaju iz povreda... Mi ne treba da gledamo tako, moramo da radimo i gledamo narednu utakmicu. Kada smo počinjali i u prvoj utakmici je sve stalo bašu nju. Sa aspekta sportiste, ova nije ništa važnija, jedna nova prepreka koju treba da pređete i razmišljate samo o njoj.

Promena na klupi Kelna ne garantuje odmah radikalne promene.

- Ne znam koliko Keln može da promeni u sistemu. Sigurno će doći do promene igrača u sastavu. Znamo da pored imperativa Evope imaju i njihovu ligu, gde imaju dosta povređenih igrača. Kada radite u tako velikim timovima, to je veliki sitem, ne može da se dogodi da zbog jednog ili dva igrača dođe do promene stila. Gde god da igraju, što su pokazali i protiv Šalkea, igraju isto. Po meni su u toj utakmici bili bolji.

Foto: AP/Tanjug

Milojević je dobrim delom usadio crveno-belima germanski mentalitet, ali se i dalje divi toj crti Nemaca.

- To je mentalitet kojem mi težimo, ne postoji sada hoću, sada neću da trčim, malo hoću, malo neću. Njihovi treninzi su kao utakmica. Ja bih voleo da mi što više možemo da usadimo našim igračima. Ja privatno volim disciplinu, ne volim da radim haotično. Mi smo na dobrom putu i biću srećan ukoliko to budem usadio - dodao je Milojević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    6. decembar 2017 | 16:17

    Borjan,Rodic,Stojkovic,Le Talek,Savic,ispred njih Donald i Jovicic,spic Boace,iza njega Kanga a po bokovima Krsticic i Pesic,posto je Radonjic povredjen a Srnic nemoze vola da ubode,eventualno Milic jer decko takodje dobro igra ;)

  • Srbin

    6. decembar 2017 | 18:50

    Miloje, naše najjače oružje! 4:0 za Zvezdu

  • Njan

    6. decembar 2017 | 17:04

    Veliki peh za nas sto Radonjic nece igrati,sa njim smo mnogo opasniji.Mogu da zamislim tek kako je njemu!Ali dobijamo i slavimo prolece...Ooooooo Zvezdaaaaaa!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA