Mesi strahuje od novog neuspeha: Povlačim se ako budemo loši na Mundijalu!

Neće Leo podneti novi neuspeh

  • 4

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da ukoliko reprezentacija Argentine doživi neuspeh na Svetskom prvenstvu u Rusiji svi igrači treba da se povuku iz državnog tima.

- Ukoliko odigramo loše na prvenstvu svi bismo trebali da se povučemo. Nemoguće je ostati ako se nešto tako dogodi - rekao je Mesi za "TyC sport".

Mesi je prošle godine posle poraza na penale od Čilea u finalu Kopa Amerike odlučio da se povuče iz reprezentacije zbog brojnih kritika, ali se kasnije predomislio.

On je priznao i da mu je sedenje na klupi Barselone u prethodne dve utakmice u Ligi šampiona jako teško palo, ali i da je svestan da je to bila ispravna odluka trenera Ernesta Valverdea zbog ranije obezbeđenog prolaza.

- Teško prihvatam kada ne igram ili sam zamenjem, ali sam shvatio i razumeo da je takva odluka bila najbolja. Biti na klupi je užasno, iako spolja deluje drugačije.

Mesi i ostali "gaučosi" narednog leta u Rusiji pokušaće da naprave korak dalje u odnosu na prošli Mundijal kada su izgubili od Nemačke u finalu u produžecima (1:0), a prvi rivali u grupi su im Hrvatska, Island i Nigerija.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA