≫ 

SKANDAL U KIJEVU: Pretučeni kamerman i montažer TV Partizan uoči meča sa Dinamom! (VIDEO)

Ružne vesti stižu iz Ukrajine

  • 51

Nekoliko sati pred utakmicu Dinamo Kijev - Partizan nepoznati napadači napali su i pretukli kamermana i montažera Partizanove televizije, Nemanja Petrović i Filip Balać!

Incident se dogodio ispred hotela u kojem je odsela ekspedicija crno-belih.

>>> Stojković pred kamerama pitao Ožegovića za koga navija, a ovaj mu uzvratio: Ja bar smem da kažem za razliku od tebe (VIDEO)

Obojica su hospitalizovana, u stabilnom su stanju, a ni jedan ni drugi, kako nam je javljeno, u trenutku napada nisu imala obeležja beogradskog kluba.

- Snimatelj i asistent snimatelja TV Partizan su napadnuti ispred hotela u kojem je bila delegacija Partizana, desetak huligana je očigledn oznalo da smo ovde i napalo ih -  javio se vanredno iz Kijeva novinar klupske TV Željko Pantić.

Ono što je najvažnije posle incidenta je da niko od napadnutih nije teže povređen.

- Niko nije dramatičnije povređen, pukla je jedna arkada, nekoliko udaraca su dobili, ali ovo je neprijatan incident zbog kojeg mi sada moramo da razmišljamo o svojoj bezbednosti ispred ovog hotela. Dakle, desetak metara od hotela, ljudi su išli u restoran da jedu, na ulici su ih sačekali, čuli da govore srpski i teško premlatili. Porodice povređenih ne treba da brinu, nema opovreda opasnih po život - raportirao je Pantić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prosto

    7. decembar 2017 | 17:34

    Mrzeti Srbiju znaci mrzeti Rusiju...iskreno na Ukrajinu sam uvek gledao kao na Hrvatsku verovatno i oni osecaju nasu bliskost s Rusima....pobediti ih na terenu i to je to.

  • Luka

    7. decembar 2017 | 19:00

    E pa zasto UEFA ako nije protiv Srba zabrani ove navijace na isti nacin kao sto su bili zabranili Grobare na prvoj utakmici da ne bih bilo incidenata protiv Ukrajnca.Kako bih samo voleo da Putin istrebi ove bednike.

  • Moca

    7. decembar 2017 | 16:52

    "Braca" ukrajinci,trebala je rusija da ih samelje sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA