≫ 

Ovo je bilo jače od njega: Kristijano Ronaldo ispozirao sa svih pet "Zlatnih lopti", a onda razbio Sevilju! (VIDEO)

Superego Portugalca na sceni, dame i gospodo

  • 1

Veliki je Kristijano Ronaldo, možda ne najveći svih vremena kako je sam za nazvao posle dodele pete "Zlatne lopte", ali mu se ne može osporiti da je gotovo rame uz rame sa najboljim igračima koji su ikad kročili na zeleni pravougaonik.

>>> Najspektakularnija dodela "Zlatne lopte" ikad: Ajfelov toranj je sijao samo zbog Ronalda! (VIDEO)

Dva dana nakon spektakularne dodele priznanja na Ajfelovom tornju as Reala nije propustio priliku da se pohvali trofejem pred svojim navijačima, neposredno pre meča Primere sa Seviljom.

Pozornica je bila spremna, Ronaldov superego je bio pojačan na maksimum: visoko uzdignuta "Zlatna lopta", pokliči i aplauzi koji mu "dušu hrane", svetlost bliceva...

Nije to sve, naravno.

Tokom mini ceremonije Ronaldo je prišao improvizovanoj polici na kojoj su već bile poređane četiri "Zlatne lopte" i njima pridružio ovu poslednju, verovatno i njemu najznačajniju, onu kojom se na večnoj listi najboljih izjednačio sa lionelom Mesijem.

Veliki dan Ronaldo je zaokružio sjajnom partijom u prvom poluvremenu u kojem je Real naprosto "razneo" Sevilju, bilo je 5:0 već posle 45 minuta, a Portugalac je bio dvostruki strelac.

Najpre je Načo "načeo" Andalužane, a onda je Ronaldo stupio na scenu uzastopnim pogocima, na koje su se malo kasnije nadovezali Kros i Hakimi.

U nastavku, Madriđani su se sažalili nad rivalom, nisu "zapinjali" da totalno ponize goste, ostalo je 5:0, a je Zidan mogao da odmori glavnicu snaga za naredne izazove.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA