≫ 

Inter razbijen, ali ne i pobeđen! Juventusov čas fudbala ostao u senci Handanovičevih odbrana (FOTO) (VIDEO)

Dominacija bez materijalizacije aktuelnog šampiona u "derbiju Italije"

  • 7

Inter iz Milana zadržao je prvu poziciju u Seriji A zahvaljujući remiju protiv velikog rivala i šampiona Juventusa na njegovom terenu.

Bez golova završen je uvek "zapaljivi" sudar dva glavna aktera "Kalčopolija", koji je ovoga puta u potpunosti pripao "bjankonerima", međutim u moru šansi pred golom Handanoviča nijednu igrači Maksimilijana Alegrija nisu umeli da pretvore u vođstvo..

Verovatno će se još dugo pitati igrači Lućana Spaletija kako su uspeli da ne prime gol od rivala koji ih je bez ikakvog preterivanja "samleo", radio im šta je hteo na sredini terena i kreirao opasne prilike koje, za divno čudo, nije umeo da iskoristi.

Mario Mandžukić je mogao da se proslavi u prvom poluvremenu, imao je Hrvat dve najozbiljnije šanse pred golom Slovenca, prvu već na početku kada je "zagrejao dlanove" golmana gostiju, a onda ga i lobovao, međutim isprečio se defanzivac Intera da tu loptu izbaci daleko van kaznenog prostora.

U finišu poluvremena tresla se prečka posle udarca Mandžukića, koga je "u trepavicu" pogodio možda i najbolji akter meča Kavdrado.

Pravio je dar-mar kudravi Kolumbijac, poigravao se sa Santonom, no izdržao je Inter zahvaljujući sreći da ode na odmor u egalu sa rivalom.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

U nastavku - ista slika: domači tim je gospodario igrom, gosti se uvukli u krilo svom golmanu.

Juventus je nastavio da se poigrava, Kediri se ukazala šansa da pogodi nebranjeni gol posle rizičnog izletanja i boksovanja Handanoviča, koji je refleksno reagovao i kada je Perišić intervenisao glavom ispred Kvadrada...

Ređale su se prilike pred golom gostiju, paničili su igrači Intera u više navrata, u isto vreme tražili igru da se konsoliduju, da povežu redove, no u subotu uveče bili su osuđeni samo da se brane.

Kosnatacija večeri: neverovatno je kako nisu primili gol i neverovatno je da nose bod najvećem rivalu ispred nosa.

Pored Intera, slave ovaj bod i Napolitanci koji bi eventualnom pobedom u nedelju protiv Fiorentine povratili lidersko mesto, za nastavak šampionske trke utroje.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    10. decembar 2017 | 00:14

    Handanovic je sada nasao da brani kad sam cekao Juventus za 1500eura.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA