≫ 

Pešić otkrio moćan razlog zbog kog trese mreže u dresu Zvezde!

Sjajni napadač igra najbolji fudbal u karijeri

  • 2

Sa 17 golova posle 21. kola, Aleksandar Pešić je najbolji strelac Super lige Srbije!

Napadač koji je letos stigao na Marakanu igra sjajan fudbal, a odličnu formu potvrdio je i sa dva pogotka protiv Borca iz Čačka.

>>> Joveljić debitovao za Zvezdu posle 10 godina u klubu: Od prvog dana za ovo sam živeo (FOTO) (VIDEO)

I dvocifren broj asistencija jasno govori da je Zvezda u potpunosti pogodila njegovim dovođenjem, a napadač crveno-belih je otrkio razlog svojih odličnih partija.

- Prija mi ekipa, i u svlačionici smo svi kao jedan, ne samo na terenu. I šef je bio uz mene od početka kada i nisam bio fiizčki spreman, mogu slobodno da kažem da me je vratio u život. Još samo u sredu da sve završimo kako treba. Naravno, voleo bih da dam gol na derbiju, to je moj posao, ali stvarno na toj utakmici nije važno ko će dati gol, gledaću maksimalno samo da pomognem kako bismo uzeli sva tri boda - rekao je Pešić.

O utakmici protiv Borca je rekao:

- Uvek je teško igrati prvu utakmicu posle Evrope. Imali smo nekoliko izmena jer smo morali da uđemo ozbiljno, posle iscrpljenosti, fizičke i emotivne. Sve se lepo završilo, i sada se spremamo za derbi. Imao sam mnogo prilika, jednu stopostotonu, kada sam levom loše šutnuo, jer baš se tu neka rupa zadesila i lopta je odskočila. Ali, dobro, dao sam kasnije i vratilo se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA