≫ 

Trener Partizana odgovorio navijačima na povike "Đukiću, odlazi" (VIDEO)

Ipak, Đukić je na konferenciji najviše govorio o lošem terenu

  • 32

Povici ''Đukiću, odlazi, Đukiću, odlazi, parali su uši u nedelju na stadionu u Kruševcu, gde je Partizan poražen od Napretka.

Navijači crno-belih nisu mogli da se pomire sa činjenicom da su njihovi miljenici doživeli šamar neposredno pred večiti derbi i na taj način omogućili Crvenoj zvezdi da se odlepi na +9.

>>> CIRKUS U KRUŠEVCU: Igrači Partizana se svađali ko će da šutira penal, umalo tuča Ožegovića i Sume (VIDEO)

Sve se to dogodilo u finišu meča, kada je već bilo jasno da bodovi ostaju pod Bagdalom. Sa južne tribine stigla je poruka koju je Đukić kasnije prokomentarisao:

- Ostajem da radim svoj posao, iako mi je u ovom trenutku jako teško. Navijači, naravno, imaju pravo na svoje mišljenje. Ne mogu ništa više da komentarišem.

Podsetimo, trener Partizana je alibi našao i u lošem terenu.

- Ne umanjujem pobedu protivnika, ali ne znam koga interesuje da se igra po ovakvom terenu, nema fudbalskog spektakla. Šta da tražim od svoje ekipe, tečan pas?! Nemoguće je po ovakvom terenu. Imali smo šanse, što ih nismo iskoristili, to je druga stvar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    11. decembar 2017 | 12:56

    Trener je dobar hocemo novu upravu vucela vazura ilijev i strucnjak za pravo vuletic dosta vise.idite u fudbalski savez.hocemo gos.Mocu legendu i.Bjekovica da vode klub

  • BwA

    11. decembar 2017 | 10:01

    Ilijeve je kriv najvise, on je doveo ove igrace.

  • Crazy North

    11. decembar 2017 | 13:00

    Realno Djukic je i u pravu i nije u pravu. U pravu je jer stvarno treba da se ulozi u terene da imaju bolju drenazu, nema smisla igrati po onakvom terenu. A nije u pravu jer sa ovom ekipom ne bi opet dobio Napredak u Krusevcu i na tepihu. Ali to nije razlog da se nadlezne sluzbe ne pozabave malo infrastrukturom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA