Fudbaler CSKA spreman za Zvezdu: Znam kakva nas atmosfera čeka u Srbiji i da su naši navijači prijatelji sa Grobarima!

Mladi Fedor Čalov zna za prijateljstva među navijačima večitih rivala u Srbiji i moskovskih klubova

  • 2

Iščekivani žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope spojio je Crvenu zvezdu i CSKA. Beogradski tim dočekaće 13. februara na stadionu "Rajko Mitić" ekipu iz Moskve u prvoj utakmici nokaut faze evropskog takmičenja.

Prve reakcije sa obe strane ne otkrivaju previše, i jedni i drugi su skoncentrisani na svoje "dvorište". Ipak, nema sumnje da će biti "vatren" dvomeč.

Prijateljstvo među navijačkim grupama dobro je poznato svima, što će doneti posebnu draž. Navijači CSKA su u bratskim odnosima sa Grobarima, dok Delije imaju podršku navijača Spartaka, najvećeg rivala Zvezdinog narednog protivnika.

>>>On je najveća snaga CSKA, a pre 5 godina se pričalo da će u Zvezdu: I dalje se pamti kako je tada ponizio klub sa Marakane!

>>>Bambijeva izjava o duelu Zvezda - CSKA će žestoko iznervirati Delije!

Reputacija bučnih navijača koji prave dobru atmosferu prati Zvezdine pristalice, što zna i mladi fudbaler Moskovljana Fedor Čalov.

- Crvena zvezda? Veoma zanimljiv žreb. Znam da su naši navijači prijatelji sa navijačima Partizana. Pripremaćemo se za ove utakmice kao za derbi. Čuo sam i za, u dobrom smislu, ludu atmosferu koja vlada na srpskim stadionima. Crvena zvezda je pobedila Krasnodar, tako da nam neće biti lako. Trudićemo se da dođemo do sledećeg kruga - izjavio je Čalov za klupski sajt.

Fedor Čalov je 2015. godine prebačen u prvi tim CSKA i do sada je postigao 6 golova u crveno plavom dresu, ali je bez dileme budućnost tek pred 19. godišnjim fudbalerom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red

    11. decembar 2017 | 23:58

    Zbog cega ja mislim da je 50%-50%, iz razloga sto i mi i oni nakon priprema dolazimo jedni drugima. E sada k9ndicioni trener igra bitnu ulogu i ciklusima. Treba ako je ikako moguce proci ovo. Mi vezni red imamo savrsen. Krsticic(mag,produziti mu uhovor obavezno),Jovicic(ko lav se bori),Radonjic (brz ko metak),Pesic(na pravom mestu u pravo vreme) plus pojacanja koja se pominju i dobar centarfor razbijac mesto Boacija i vrh. Kad bi dobili 1:0 kod nas, 2 boda koeficijent plus 360.000 suski evrica a tamo kao protiv Sparte iz Praga. Cekalica pa u facu pravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA