NAJBOLJI SVETSKI TIM ZA EVROPSKE VEČITE: Poznato je ko sudi 156. večiti derbi između Partizana i Zvezde!

Sve je spremno za spektakl u Humskoj

  • 47

Najveći praznik srpskog fudbala, večiti derbi, poveren je najboljim srpskim sudijama - Milorad Mažić, Dalibor Đurđević i Milovan Ristić naći će se u sredu od 18.00 časova na centru u Humskoj.

Telegraf saznaje da su Mažić i ekipa delegirani za 156. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, iako su u jednom trenutku bili daleko od toga. Pogotovo što su u nedelju već sudili Partizanu.

Međutim, izbor najbolje svetske trojke u poslednjoj deceniji, o čemu smo već ranije pisali, nije trebalo ni da se dovodi u pitanje.

Prosto je neverovatno da je pored njih neko imao i ideju da večiti derbi sude strane sudije. Pa, zar najavljeni odlazak Mažića i ekipe na Mundijal nije jasan pokazatelj njihovog kvaliteta?

Foto: Marko Todorović

Ova godina je zbog plasmana Zvezde i Partizana u nokaut fazu LE, kao i odlaska reprezentacije na Svetsko prvenstvo, po mnogo čemu istorijska i smatra se jednom od najuspešnijih, ali, uz dužno poštovanje, nikako ne bi trebalo zaboraviti uspeh koji srpska sudijska trojka postiže godinama unazad.

Zato najbolji svetski sudijski tim i treba da sudi ''evropskih'' večitim rivalima, što znači da su tu svi uslovi koji su potrebni da u sredu, u svakom smislu, bude praznik i da se njim završi ta najuspešnija godina srpskog fudbala.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steva

    12. decembar 2017 | 15:49

    Nema potrebe za geometra teren je produžen za jos 1,5 metara tako da cedu Cigani moci komotno da vrate loptu i sa tribina ako treba samo da osvoje 3 boda

  • Mire

    12. decembar 2017 | 16:48

    Bravo naj bolja sudijska trojka na svetu.

  • GP

    12. decembar 2017 | 16:45

    Koliko ce biti penala za zvezdanu 2 ili 3?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA