≫ 

Zvezda neće Mažića! Crveno-beli već dižu galamu zbog delegiranja sudija protiv Partizana

Nema mira u Superligi...

U Crvenoj zvezdi se ne mire sa odlukom Sudijske organizacije FSS da predstojeći "večiti derbi" (sreda, 18) sudi najboji arbitar koga Srbija ima Milorad Mažić.

>>> OŽEGOVIĆ: Možete samo da zamislite kako ću da proslavim ako dam gol Zvezdi u derbiju!

Zvezda je već jednom ove sezone zvanično tražila izuzeće Mažića sa svih njenih mečeva i ne odustaje od te inicijative, sudeći prema onome što se može čuti u kuloarima na "Marakani" odmah posle saznanja da će arbitar iz Vrbasa deliti pravdu u Humskoj.

Uskomešale su se strasti ponovo...

- Prst u oko Zvezdi i direktan pokazatelj sprege FSS i Partizana - ponovili su iz Zvezde ono u šta nedeljama pokušavaju da ubede javnost.

Sa adrese Ljutice Bogdan 1a su ubeđeni da Fudbalski savez na čelu sa Slavišom Kokezom uz spregu sa Partizanom sve vreme radi na štetu našeg najtrofejnijeg kluba.

- Ovo pripremaju sve vreme, onim isključenjima i penalima pa i saopštenjima posle toga. Da se ponovi finale Kupa kada je i rvanje bilo dozvoljeno. Pritisak na Zvezdu se nastavlja, ali sada je to već potpuno očigledno - poručili su iz Zvezde.

>>> NAJBOLJI SVETSKI TIM ZA EVROPSKE VEČITE: Poznato je ko sudi 156. večiti derbi između Partizana i Zvezde!

Ni sa druge strane Brda nije manje paranoično stanje.

Trener Partizana Miroslav Đukić je tokom dana najavio da "neće biti svađe oko penala njegovih igrača, jer penala neće biti", a evo, ubrzo smo dobili i svojevrsni odgovor iz crveno-belog tabora.

Ako ove dve izjave nisu "školski primer" pritiska na sudije, onda ne znamo šta je.

Možda i ovaj podatak smeta Zvezdi: Mažić je do sada sudio osam "večitih" derbija u kojima su crveno-beli odneli tri pobede, samo jednom je bilo nerešeno, dok je Partizan pet puta bio bolji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    12. decembar 2017 | 18:50

    У праву је. Једини који је непристрасно и објективно судио дерби је Глођовић, који је добио и високе оцене. Сви остали су много ТОЛЕрисали фрањевце.

  • Kostas

    12. decembar 2017 | 17:40

    Sramota! Mazic celom svetu odlican, samo zvezdani ne valja. To govori o vama samo. Zna cela Srbija da vam je bolji Obradovic, Glodjovic... i ostali anonimusi. Naravno, vama su jako poznati. Sramota.

  • Leoben

    12. decembar 2017 | 21:32

    Mazic je veliki bas zato sto njega ne uspevas da potkupis, kao ni slicni tebi. Otud mrznja. Ispadas smesan kad udaras na svetsku i ljudsku velicinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA