≫ 

Lukić ostavio odličan utisak na debiju u Primeri, Sevilja ga nije slomila (VIDEO)

Debi bez pogodaka!

  • 1

Fudbaleri Sevilje i Levantea igrali su večeras nerešeno bez golova u prvoj utakmici 16. kola, a svoj debi u Primeri ostvario je i srpski internacionalac Saša Lukić.

Utakmicu na stadionu "Ramon Sančes Pishuan" obeležio je i povratak trenera Eduarda Berisa na klupu posle operacije raka prostate.

Mladi reprezentativac Srbije pružio je dosta dobru partiju. Zbog prekršaja kojim je u 50. minutu sprečio kontranapad domaćih dobio je žuti karton, a zamenjen je u 71. minutu, a umesto njega u igru je ušao Rober Suares.

- Veoma sam srećan što sam posle duže vremena ponovo bio na terenu. Imao sam manjih problema sa povredom prednje lože od poslednjeg okupljanja sa mladom reprezentacijom, ali zadovoljan sam kako sam odigrao. Naravno, uvek može bolje, ali mislim da sam opravdao poverenje koje mi trener ukazao. Posebno sam zadovoljan sam jer su mi i trener i saigrači čestitali na partiji koju sam pružio - rekao je Lukić za agenciju Beta.

- Utakmica je bila teška, protivnik veoma kvalitetan, ali mislim da smo na kraju zasluženo osvojili bod koji će nam mnogo značiti u borbi za opstanak u Primeri što je naš osnovni cilj. Za mene će ovaj meč imati veliki značaj, pre svega na polju samopuzdanja - dodao je on.

Sevilja posle današnjeg remija ima 29 bodova i zauzima peto mesto na tabeli Primere, dok je Levante 15. sa 17.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija Tadić

    16. decembar 2017 | 12:14

    Sevilja je bila malo bolja ali zasluzen remi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA