Nova smena na vrhu Serije A: Mihajlovićevi "bikovi" osetili silu sa juga!

Napolitanci se ponovo šepure na čelu "kalča"

  • 1

Subota je bila savršen dan za Napoli, koji je povratio lidersko mesto u italijanskom prvenstvu.

Ekipa Mauricija Sarija maksimalno je iskoristila kiks Intera protiv Udinezea, odigrala u skladu sa renomeom protiv Torina i pobedom od 3:1 ponovo zasela na mesto broj jedan u "kalču".

>>> I to se dogodilo: Inter izgubio prvi put! (VIDEO)

Pokazali su moć Napolitanci protiv tima Siniše Mihajlovića, očigledna je bila razlika u kvalitetu od početka meča, a rezultat 3:0 već posle pola sata igre najbolje svedoči u prilog činjenici o apsolutnoj nadmoći sile sa juga.

Kulibali je najpre smestio loptu u mrežu, glavom posle kornera, da bi vođstvo u 25. minutu duplirao Poljak zjelinski rutiniranom egzekucijom u situaciji "jedan na jedan" sa Siriguom.

Tačku na pobedu gostiju stavio je Hamšik, kome je Mertens pripremio šansu iz koje je bilo teže promašiti...

Sve do kraja što se dešavalo bila je demonstracija rutine igrača Napolija i njihove jednostavnosti u čuvanju rezultata. Doduše, dopustili su gosti u svojoj ležernosti da ih prošlosezonski prvi strelac tima Beloti matira, no premalo je to bilo za bilo šta drugo sem da se ublaži poraz "bikova".

Napoli je, dakle, ovim trijumfom preuzeo čelo od Intera, kome sada "beži" dva boda i trenutno četiri šampionu Juventusu, uz meč manje "Stare dame".

Vredi još reći da je Adem Ljajić dobio priliku da zaigra odmah na startu drugog poluvremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA