Hanover i Leverkuzen odigrali ludu utakmicu sa 8 golova, Herta slavila u Lajpcigu, iako je skoro ceo meč bila sa igračem manje (VIDEO)

Strašan meč viđen je u Hanoveru gde su obe ekipe postigle po četiri gola i na kraju podelile bodove

  • 0

Fudbaleri Hanovera i Bajer Leverkuzena odigrali su jednu od najluđih utakmica u Bundesligi ove sezone, pošto su u 17. kolu remizirali uz čak 8 postignutih golova!

Konačan rezultat bio je 4:4, a ekipe su se smenjivale u vođstvu tokom čitavog meča. Najpre je Leverkuzen poveo preko Branta u 11. minutu, posle sjajnog voleja nakon centaršuta Bendera.

Ipak, već u sledećem napadu Bebou je izjednačio, da bi u 20. minutu Fulkrug sa penala doneo prednost Hanoveru. Brzo je izjednačio i Leverkuzen, preko Mehmedija u 25. mintu, kada je fenomenalno reagovao iz mrtvog ugla i postigao gol koji verovatno niko na stadionu nije očekivao iz te pozicije.

Do kraja prvog poluvremena ipak je domaći tim došao do prednosti preko Klausa i s vođstvom 3:2 Hanover je otišao na odmor.

Međutim, čim je počelo drugo poluvreme na scenu je stupio Leon Bejli, koji je dao dva gola, najpre u 47, a zatim u 67. minutu. Oba iz kontre, gotovo preslikana.

Delovalo je da će Farmaceuti na kraju odnesti čitav plen iz Hanovera, ali je u 83. minutu Korb dao gol za konačnih 4:4 i podelu bodova u ludoj utakmici.

Herta je pobedila Lajpcig na sgostovanju sa 3:2, iako je od 7, minuta imala igrača manje. Selke je gostima iz Berlina doneo prednost u 5. minutu sjajnim golom, da bi Kalu posle dobrog skoka u 31. minutu povisio prednost.

Selke je i posle 6 minuta igre u drugom poluvremenu postigao gol, a ponovo je prekid bio koban za Lajpcig, koji je do kraja smanjio prednost preko Orbana i Halstenberga, ali to nije bilo dovoljno za bodove.

Bundesliga, 17. kolo:

Petak

Borusija M. - Hamburger 3:1

Subota

Augzburg - Frajburg 3:3

Ajntraht - Šalke 2:2

Keln - Frajburg 1:0

Štutgart - Bajern 0:1

Verder - Majnc 2:2

Borusija Dortmund - Hofenhajm 2:1

Nedelja

Hanover - Bajer Leverkuzen 4:4

Lajpcig - Herta 2:3

Tabela:

Bajern 41, Šalke 30, Dortmund 28, Leverkuzen 28, Lajpcig 28, Menhengladbah 28, Hofenhajm 26, Frankfurt 26, Augzburg 24, Herta 24, Hanover 23... Majnc 17, Verder 15, Hamburger 15, Keln 6.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA