Mesi 2 puta pogodio stativu, jednom prečku i promašio penal, a Suarezu poništen čist gol: Barsa odigrala najluđi meč u nedelju! (VIDEO)

Dugo će se pamtiti ovaj meč Barse

  • 1

Fudbaleri Barselone u nedelju su pobedili Deportivo sa 4:0, ali je po mnogo toga utakmica bila daleko od uobičajene za Katalonce kada se razgoropade.

Svašta se još desilo, naročito Lionelu Mesiju koji je zabeležio "samo" jednu asistenciju. Argentinac je promašio penal, a čak tri puta na meču je uzdrmao okvir gola!

U 37. minutu je sa 12 metara pogodio prečku, u 41. stativu udarcem sa leve strane,  a u drugom poluvremenu izveo je moćan slobodan udarac sa oko 30 metara.

Prebacio je živi zid i prevario golmana, ali je lopta od stative otišla nazad u polje pri rezultatu 3:0.

>>>Golman otišao s gola pred Mesijev penal i uspeo je da ga dekoncentriše (VIDEO)

Pored toga, čist gol poništen je Suarezu kada je rabonom iz mrtvog ugla prebacio loptu preko linije.

Kuriozitet je da je ovo treći put u sezoni da se Barsi poništi pogodak, isto se desilo protiv Selte 2. decembra, kada je bilo 2:2.

Što se Mesija tiče, ovo mu je čak 14. put da u sezoni pogodi okvir gola, tri puta je drmao stativu ili prečku i protiv Betisa na otvaranju sezone.

Stative i prečke su stvar sreće, ali poništavanje golova je nešto na šta se može uticati, nema sumnje da je VAR tehnologija neophodna Primeri. Prvi put, 27. novembra, bilo je 1:1 protiv Valensije kada je Mesiju poništen gol zbog loše procene sudija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija Tadić

    19. decembar 2017 | 08:17

    U 3 od zadnje 4 utakmice u LaLigi sudije su ponistile 3 gola(2 odlucujuca, za pobedu). Na ovoj utakmici Messi a i mnogi iz Barse nisu imali srece(jeste Paulinjo), ali onaj ruzni sudija sto je ponistio čist gol Suareza rabonom iz mrtvog ugla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA